photo frame
photo frame

About

Hello lovely ladies,

Hier zal ik jullie het een en ander over mij zelf en mijn blog gaan vertellen.
Ik ben Stacey, een meisje van 16 jaar oud met een passie voor fashion and make up. Naast deze twee dingen vind ik ook schrijven heel erg leuk, vanaf jongs af aan lees ik al tijdschriften en ik verslond de een na de ander. Ik zie mijn blog as a kind of a diary. Op mijn blog schrijf ik over dingen die ik leuk vind en het is altijd honderduizend procent eerlijk. Je kunt mijn blog geen beautyblog noemen, maar ook geen fashion of lifestyle blog. It’s just MY blog, ya know ? Ik wil graag meiden mijn stijl laten zien, en dus inspireren. ¬†Foto’s maken with my baby, aka m’n spiegelreflex camera of artikelen schrijven op mijn tablet / laptop. Het fijne aan bloggen is is dat het kan waar en wanneer je maar wilt, de vrijheid van bloggen, yes it’s awesome.
More about me ? As I said, ik ben 16 jaar en woon in de stad. Wat betekend dat ik daar dus ook regelmatig te vinden ben ! Lekker snuffelen tussen de mooie kleding en beauty producten , ja daar maak je mij blij mee. Welk meisje ziet er nu niet graag ‘ magnifique’ uit. Behalve alles wat met mijn blog te maken heeft ben ik dol op mijn vriendinnen, lekker lachen om de stomste dingen, kletsen leuke dingen doen. I say yes to that. Maar ook dansen vind ik geweldig, muziek aan en verstand op nul. Op het moment van schrijven zit ik 5 HAVO E&M wat betekend, examen doen. Na dit jaar wil ik graag een pedagogische opleidng gaan doen, ik ga graag met kinderen om en dan vooral kinderen die net wat bijzonderder zijn.

Volgens mij heb ik inmiddels wel genoeg vertelt, mocht je meer willen weten volg mij dan via verschillende soorten social media zoals de onderstaande. Maar mij mailen, zie contact, mag natuurlijk ook !

Bloglovin
‘.
Twitter.
Facebook.

With love,
Stacey.