photo frame
photo frame

LIFESTYLE | Finally out of school !

JAAAA ! Was het eerste wat mijn mond uitkwam gerold toen ik samen met mijn vriendinnen school uitliep ! Na een lange tijd zwoegen zijn we dan eindelijk klaar, en wat was ik daar aan toe zeg.
Het hele school jaar hebben wij op school gehoord; Examens dit, Examens dat, Examens zus, Examens zo. En dat het nu dan ook echt voorbij is, is dan ook best wel raar. Toen we klaar waren ben ik met mijn twee beste vriendinnetjes naar de snackbar gegaan en hebben we een lekkere, ongezonde milkshake gehaald ( Lees: Grote bananenmilkshake, ahum .. ) Maar goed, het was heerlijk ! Alle drie hadden we nog zo’n stress gevoel dat we van alles te doen hadden en kwamen we eigenlijk constant uit op het onderwerp school. We hebben echt tegen elkaar moeten zeggen; STOP ! Laten we over leuke dingen praten; we hebben vakantie ! Ja echt, vakantie.

Ook vanavond gaan we nog met een iets groter groepje wat drinken in de stad, om onze welverdiende en langverwachte vakantie in te luiden. Want verdiend, dat hebben we het zeker.
Hoe al mijn examens zijn gegaan vind ik een beetje lastig om te zeggen, er is niet echt een examen die dramatisch ging, het ene examen was moeilijker dan de andere. Dus het wordt echt afwachten. 13 juni is de grote dag, fingers crossed! Voordat ik straks weg ga, moet ik eerst maar eens alle boeken, samenvattingen, aantekeningen, examenbundels en alle andere dingen die met school te maken hebben op gaan ruimen. Arme mamma, al die weken heeft het hier rond geslingerd, want ik weet dat ze het ongelooflijk vervelend vond. Morgen ga ik lekker een dagje rustig aan doen, beetje artikels schrijven, van het lekkere weer genieten, want ja ja, sinds vandaag is het weer lekker weer ! Anyway, ik ga nu een eind breien aan dit artikel en vanaf morgen kunnen jullie weer wat langere artikelen verwachten.

Geniet van het lekkere weer en voor iedereen die nog examens heeft of nog naar school gaat; heel veel succes ! <3

X Stacey.

Laat een comment achter


− vijf = een-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.