photo frame
photo frame

LIFESTYLE | Examens, examens, examens !

Hee meiden,

Het is nu alweer een hele lange tijd geleden dat ik een artikel heb geplaatst, ik had namelijk examens, moest een profielwerkstuk inleveren .. pff wat een stress ! Maar we zijn bijna klaar met de middelbare school. Maandag om 13.30 heb ik mijn laatste examen; economie.
Ik heb goed geleerd dus ik hoop dat het goed gaat .. het is best een moeilijk vak namelijk. De andere 6 exames zijn volgens mij wel goed gegaan, alleen ben ik wel een beetje bang voor geschiedenis en wiskunde maar dat zie ik allemaal later wel. De kans is groot dat ik voor Frans en Engels een compensatiepunt heb en ook met mijn  profielwerkstuk + maatschappijleer heb ik een compensatie punt. Na maandag ga ik ten eerste met vriendinnen vieren dat de examens voorbij zijn; drankje doen in de stad, examenfeest etc. I am excited for that ! En dan 10000 x keer duimen tot 13 juni, de datum dat ik hoor of ik geslaagd ben of niet !

Ook wil ik in die tijd weer mijn blog oppakken, ik heb dan veel meer tijd voor jullie en zit bomvol ideeën, so be prepared. Onder andere zal ik een lijstje delen met irritante dingen tijdens de examens; believe me, mensen zijn opeens allemaal vreselijk irritant haha. Maar ook wil ik wat outfits met jullie delen, als jullie dat leuk vinden Als ik volgend jaar ( als het goed is ) aan mijn vervolgopleiding ga beginnen denk ik dat ik veel meer tijd heb om te bloggen. Ik duik nu mijn bed in en morgen mijn ‘ bed ‘ vol boeken en aantekeningen in, en maandagavond staat er weer een nieuw artikel voor jullie klaar ! Voor de rest van jullie wie ook nog examens heeft; heel veel succes, we kunnen dit ! <#

X Stacey

Laat een comment achter


een + een =-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.