photo frame
photo frame

Bye holiday. Hello schoollife.

Waarom ? Waarom is de vakantie zo kort en gaat het zo verschrikkelijk snel ?Ja duh .. time flies when you’re having fun. Nu achteraf had ik veel meer moeten genieten want voor ik het wist zat ik weer in Nederland. Ja die 3 weken gingen zo snel en waren echt geweldig ! Heerlijk zonnen, lekker eten, strand .. Oh no I miss it. Leuke dingen gedaan, van de zon genoten en leuke mensen ontmoet, laat het elke dag vakantie zijn.

Maar goed, school is weer begonnen. Het laatste jaar, 5 havo, eindexamen. Gosh ik stress nu al ! Dit jaar gaat hard werken worden waardoor bloggen er misschien wel eens bij in schiet  .. of niet omdat het ontspannend werkt. Ik heb in ieder geval heel erg veel leuke ideetjes so keep on coming !

Ik zal nog wel een uitgebreidere post hierover schrijven .. maar voor nu zit ik op school in mijn tussen uur te bloggen. Zodra ik thuis komt ga ik lekker foto’s maken en artikelen typen.

image

With love,
Stacey.

Laat een comment achter


zeven − = drie-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.