photo frame
photo frame

Foto Dagboek, numero uno.

Sinds ik in het bezit ben van een samsung galaxy tab 7, maak ik veel foto’s via instagram maar ook gewoon foto’ s !
En aangezien bijna heel bloggend Nederland die foto’s upload, leek het mij ook wel leuk om jullie een kijkje te laten nemen in mijn leven. Het zijn elke keer ander soort foto’s, niet perse foto’s die met bloggen te maken hebben, maar juist dingen die ik gewoon dagelijks doe en meemaak.
Let’s – get – started !


Vorige week zondag kookte mijn vader, that means, nice food ! Dit keer maakte hij super lekkere thaise mosselen. Hmmm, wat was het lekker zeg.

Onze puppy van 7 maanden. Hij heet Djem en komt uit Roemenië, hij heeft hier in Nederland een tijdje in een kennel gezeten met allemaal hondjes uit het buitenland. Het is werkelijk waar een schatje en we zijn allemaal helemaal gek op hem, wat een lief beestje. Alleen is hij voor heel veel dingen nog wel bang, maar het gaat stapje voor stapje beter.

Outfit ! Ik had lekker bij de Primark geshopt met mijn ouders, en daar had ik dit gave neon kleurige shirt gescoord.

Hello lovely ladies, that’s me.

Wij hebben thuis een cappuccino apparaat dus zo af en toe maakt mijn moeder of vader een heerlijke cappuccino, alleen dit keer was het een latte machiato. Lekker op de bank opdrinken tijdens het televisie kijken.

En daarbij een stukje appelvlaai, ik had een week gewerkt, dus had ook een week niet thuis geslapen. Toen ik thuis kwam had mama vlaai gehaald, lief !

En outfit foto, haha. De week daarop was het opeens super lekker weer, dus ik trok mijn groene broek uit de kast, ik combineerde hem met een simpel wit shirtje en zilveren slippers. En op schoot Djem !

Healthy breakfast, lekker.

Djem, is ‘ie niet schattig met zijn puppy oogjes ?

Met mijn lieve broertje, so proud of him. Kleine jongetjes worden groot, wel gek hoor haha.

En nog een keer, brother love.

Uh, puppy what are you doing there ? Ik liep de tuin in en trof toen dit aan op de rand van de vijver. Hoe hij er op is gekomen, geen idee maar het is wel schattig met zijn ondeugende blik. Trouwens, een dag later is hij daadwerkelijk in de vijver gesprongen haha.

24 juli was mijn broertje jarig, op een heerlijke zonnige dag. We waren al vroeg op om de kamer voor hem te versieren

The birthday boy, 11 jaar al weer. Jeetje wat gaat dat snel zeg, weet nog precies dat hij net geboren was. Ach ja, love you brother.

Lekker ontbijten met zijn viertjes.

Onder andere kreeg hij dit spel voor zijn verjaardag. Met de visite hebben we het meteen uitgeprobeerd, wat een leuk spel. Ondanks dat het best lastig is en ik er knetter hard in faal. Maar ik wordt steeds ietsjes beter.

Outfit ! Green pants.

Groene broek, I love you.

Puppy love. De arme schat had het zo warm in de zon .. Dus kwam hij lekker bij mij liggen in de schaduw.

New shirt ! Ben super blij met dit topje, ik combineerde hem met mijn spijker short.

Bij het lekkere weer besloten mijn beste vriendin en ik lekker op het grasveld te chillen !

Summer , gotta love you.

Instant summer feeling, dit is toch genieten ? Beste vriendinnetje, zomer, citroen limonade en popcorn.

Kijk  de blauwe lucht, het was echt heerlijk weer in Nederland. Helaas is er nu niets meer van te zien …

Woensdag maakte mijn moeder lekkere sandwiches, en kwam op het idee om deze lekker op het strand op te eten ! Dus rond een uurtje of half 7 reden we met zijn vieren lekker naar het strand, hond mee. We hebben heerlijk gegeten en gezwommen !


Ik was aan het bloggen, een review over de Teeez City Trip collectie, binnenkort op le blog.

Blogging.

Vorige week donderdag ging ik een dagje mee naar mijn vader z’n werk om een dagje goed te kunnen bloggen, en dit was mijn uitzicht.

En nog een keer, uitzicht.

Vorig jaar kocht ik dit korte broekje bij de H&M in de sale, en besloot deze ook weer eens te dragen.

Lemon lemonade, perfect for summer.

Op zaterdag lunchde ik lekker met twee crackers met kruidenkaas en zalm en eentje met kaas. Hmmm lekker.

American girl, outfit.

Afgelopen zaterdag kookte ik, en ik maakte heerlijke pasta. Dit is serieus een van mijn favoriete gerechten.

En nog een nieuw topje, van de New Yorker dit keer.

Deze droeg ik met mijn gescheurde jeans.

Ik begon met mijn koffer inpakken, lees hier, hoe dat ging ..

Ook ruimde ik mijn kamer op, en ik realiseerde me hoe blij ik ben met mijn kamertje.


Goodnight !

Nog een nieuw topje, van de New Yorker again.

Geshopte spulletjes afgelopen tijd! I like it.

Koffer is ingepakt, finally. Pfff wat een gedoe !

Naar vriendin van ons & Joy ! En Djem ging mee, in de auto onderweg.

Nieuwe slippers gekocht voor de vakantie, pink !

Zo, dat waren mijn foto’s voor de komende twee weken! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje in mijn leven te nemen. Een fijne week everybody !

With love,

Stacey.

Tags: , , ,

Laat een comment achter


+ zeven = twaalf-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.