photo frame
photo frame

TAG. 25 vragen pour moi.

Tumblr_m531xnwvbg1rox20co1_500_large
Hello ladies,
Vandaag heb ik voor jullie de 25 vragen tag, zodat jullie mij een beetje beter kunnen leren kennen, hope you like it !


 

 

 

 

 

 

 

1. Heb je huisdieren?
Ja ! Ik heb een heel lief hondje, een puppy van 7 maanden. Hij heet Djem en we zijn gek op hem ! Onze vorige hond, Joy, de witte herder moest helaas bij ons weg door omstandigheden.

2. Noem 3 dingen die het dichtsbij je zijn.
Kop thee, mijn galaxy tab en mijn spiegelreflex.

388322_10150522921029136_1840297225_n_large

3. Hoe is het weer nu?

Het is heerlijk weer ! Het is nog redelijk vroeg dus de extreme hitte is er nog niet. Maar the ‘ summer feeling’ is er zeker.

4. Rij je? En zo ja, heb je wel eens een ongeluk gehad?

Nee.

5. Hoe laat was je vannochtend wakker?
Half 7, ik ging met mijn vader mee naar zijn kantoor om daar lekker een dagje te kunnen bloggen in alle rust. Wel vroeg, maar ook wel fijn zo’n dag. Heb dan altijd het gevoel dat ik veel meer aan mijn dag heb en voel me dan ook veel fijner.

6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?
Vannochtend !

7. Wat is de laatste film die je hebt gezien?
Extremely loud and incredibly close. Wat een super mooie film, ik heb er zeker om moeten huilen. Ik ga niet te veel verklappen maar het gaat over een jongetje die ontzettend hecht is met zijn vader. Zijn vader laat hem opzoek gaan naar het 6e / 7e (?) stadsdeel van New York, maar tijdens deze zoektocht overlijd zijn vaders toen de Twin Towers instortte. Nadat hij een sleutel vind in zijn vaders kast, begint het verhaal pas echt ..

8. Wat staat er in je laatste smsje?

Pffff ik verwijder al mijn smsjes altijd, volgens mij was het van mijn moeder: ‘ Haha dan ga je lopen, goed voor de lijn ! X’ Ik moest ergens heen op de fiets maar mijn band was lek dus was mama de grapjas, haha. Ik weet dat mijn moeder dit leest, dus mama; I LOVE YOU.

9. Wat is je ringtone?
Het geluid van een oude telefoon, echt een RING tone dus, haha.

10. Ben je wel eens in een ander land geweest?
Ja, maar het is allemaal binnen Europa, but not that I care. Belgie, Duitsland, Frankrijk, Griekenland en Spanje it is. Ook ben ik in de buik van mijn moeder nog naar het buitenland geweest, before I was born. Maar denk niet dat we dat ook meetellen ;)

Img_20120612_201202_206432094_large
11. Hou je van sushi?
はい 私は、寿司を愛して 私の好きな食べ物 .
Oke, nu in het Nederlands. Ja, ik ben dol op sushi. My favorite food, daar mag je me echt voor wakker maken. Ik zeur dan ook minstens één keer per week bij mijn vader wanneer hij het weer gaat maken of wanneer we weer uiteten gaan, sorry daddy.

12. Waar doe je boodschappen?

Bij de Albert Heijn, dat is bij mij op kruip afstand, om het maar even zo te zeggen. Vanuit mijn kamer raam kan ik de AH al zien.

13. Heb je ooit medicijnen geslikt om eerder in slaap te vallen?
Non.

14. Hoeveel broers en zussen heb je?
Ik heb één ongelooflijk lief broertje van 11; Dion. Ben ontzettend gek en trots op hem.

15. Heb je een computer of laptop?
Laptop.

16. Hoe oud wordt je op je volgende verjaardag?
17 !

17. Draag je een bril of lenzen?
Ja, ik heb een bril tegen de hoofdpijn. Ik heb hem vooral op school op, maar ook wel als ik televisie kijk ‘s avonds of als ik lang op de computer bezig ben.

18. Verf je je haar?
Non, c’est pure nature.

EASY!❤
19. Wat ben je van plan vandaag te gaan doen?

Het is nog redelijk vroeg, dus ik ga lekker de hele dag bloggen en voor vanavond heb ik met een vriendin afgesproken !

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild? 
Volgens mij al weer een paar weken geleden, toen ik een goed gesprek had met mijn ouders. J’aime mon parents.

21. Wat is je favoriete pizzabeleg?
Tonijn of mozzarella.

22. Eet je liever een hamburger of een cheeseburger?
Hamburger ! En dan het liefst één van de mac donalds, heerlijk zo af en toe.

23. Heb je wel eens een nacht doorgehaald?
Ja, met vriendinnen als ik ging logeren haha.

24. Wat is de kleur van je ogen?
Bruin.

25. Kan je het verschil proeven tussen pepsi en coca cola?
Ja zeker ! Ik vind coca cola veeeeeeeeeeel lekkerder.

Zo dat waren heel wat vragen ! Ik ga nu lekker wat drinken pakken, even in het zonnetje zitten. Als je ook een blog hebt, neem hem lekker over en laat me weten als jij hem ook gedaan hebt.

With love,
Stacey.

P.S. De about pagina is aangepast! 

Tags: , , ,

Laat een comment achter


× vijf = vijfentwintig-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.