photo frame
photo frame

Uitslag Enquete!

Alweer een hele tijd geleden zette ik een enquete op de site. Die niet super vaak is ingevuld maar ik heb er wel het een en ander aan gehad. Vandaag zal ik jullie laten zien wat naar voren is gekomen vanuit de enquete! Ik heb heel erg veel gehad aan jullie hulp, en zal in de toekomst vaker enquetes online zetten omdat ik jullie mening belangrijk vindt. Alvast bedankt iedereen die hem heeft ingevuld. Ben je benieuwd naar de uitslag? Lees dan verder !

De doelgroep.
Zoals ik stiekem eigenlijk wel wist, zijn het vooral meiden die Glossy Trends bezoeken tussen de 12 en 25 jaar gemiddeld genomen. Dit is ook wel wat ik had verwacht, er zullen misschien ook jongere of oudere meiden tussen zitten, maar die hebben niks laten horen via de enquete! Verder was er één mannelijke bezoeker, maar dit is hoogst waarschijnlijk Mike geweest. ( Kon je het niet laten om hem ook in te vullen schat? )

Sinds wanneer, hoe vaak en via waar wordt Glossy Trends bezocht ?
 Over het algemeen volgen de meeste van jullie de site sinds het begin, en zijn ook eigenlijk gebleven. Vertrouwde en terugkerende bezoeksters heb ik dus het meest. Maar ook blijven er steeds nieuwe bezoeksters komen. Het leuke om te zien is dat de meeste van jullie met regelmaat de site bezoeken en minimaal één keer per week een kijkje komen nemen. Girls, I love you!  Hoe jullie hier terecht zijn gekomen komt eigenlijk vanuit alle gaten en hoeken, en is te zien op het plaatje.

Wat zijn jullie favoriete artikelen ?
Eigenlijk vallen alle artikelen bij jullie in de smaak, en dat is echt heel erg fijn om te zien! Vooral de beauty gerelateerde artikelen (Jemig wat een woord zeg. ) worden leuk gevonden, maar hey, het is en blijft een beautyblog.  Daarnaast vallen ook de andere dingen die met beauty te maken hebben zoals de tools + tips en trics erg in de smaak. En net zoals elk meisje van fashion houdt vinden jullie deze samen met de nagels artikelen erg leuk. (Wat vinden jullie veel leuk zeg! )  Fijn om te weten dat jullie alles leuk vinden en ik dus gewoon door kan gaan zoals ik het doe.  Verder zal ik meer filmpjes maken zoals een aantal van jullie vroegen, want ook dit blijkt erg goed in de smaak te vallen.

Wat is er zo leuk aan Glossy Trends ?
Schijnbaar vinden jullie het fijn dat ik vanuit mijn persoonlijke mening en ervaringen schrijf. Dus eigenlijk bevalt de schrijfstijl jullie het best, wat ook best wel logisch is. En bij wat jullie van de schrijfstijl vinden hebben jullie ook vaak grappig en professioneel  ingevuld, en dat is ook echt wat ik wil ! Op mijn eigen persoonlijke manier ( met een humoristische twist ) maar toch ook professioneel schrijven. Ook hebben jullie vaak gezegt dat jullie ‘mij’ de persoon achter Glossy Trends leuk vinden, wat een lief  compliment dames. Ik vind het ook erg belangrijk dat jullie mij leren kennen zodat jullie weten wie nou die artikeltjes zit te tikken. Verder zeggen jullie ook de eerlijkheid, wat ook fijn is, dat jullie mijn eerlijkheid waarderen en mij dus ook wel een beetje vertrouwen.  Toch?   En als laatst zeggen jullie het leuk vinden dat en hoe ik jullie dingen uitleg en vertel. Wat zijn jullie toch ook schatjes!  En bij de vraag wat jullie minder leuk vinden hebben jullie niets ingevuld! (:  Zie voor meer antwoorden hier van bij het laatste plaatje.

Hoe bevalt de layout?
Over het algemeen vinden jullie de layout best oké, mooi, professioneel en gewoontjes zijn de woorden die jullie gebruiken om het te beschrijven. De layout is inderdaad redelijk gewoontjes, ik vind hem zelf ook wat minder eerlijk gezegt. Ik wil hem dan ook graag gaan veranderen met wat meer kleur maar toch professioneel en roze. (Thanks for the tips girls! ) Eén van jullie heeft gezegt, ‘overzichtelijker’ ik snap niet zo goed wat daar mee wordt bedoeld, want volgens mij is het al redelijk overzichtelijk!


Wat zou je meer willen zien op Glossy Trends?  + Overige dingetjes.
Daar zijn eigenlijk niet zo veel reactie op gekomen, helaas. En de tips die jullie gaven doe ik eigenlijk al wel of heb ik inmiddels al gedaan. Meer ideeën zijn dus nog altijd welkom!

Invloed van Glossy Trends.
Jullie zeiden dat mijn mening jullie koopgedrag niet zwaar beinvloedt. Maar er wel voor zorgt dat jullie sommige dingen laten liggen, en dus miskopen voorkomen. En onder andere daarvoor doe ik het natuurlijk ! Daarnaast zeiden jullie ook dat ik er voor zorg dat jullie een product toch wel kopen naar aanleiding van mijn artikelen. Leuk om te horen natuurlijk, maar ik wil jullie absoluut niet de schulden in werken.  ;) 

Als laatste wil ik zeggen dat ik niet alle antwoorden op de vragen heb laten zien, omdat het anders veels te lang werd, en heb ze dan ook verwerkt bij de andere vragen. Of weg gelaten maar wel meegenomen voor mezelf om daar mee aan de slag te gaan.
Ook wil ik iedereen die de enquete heeft ingevuld heel erg bedanken, ik heb er heel veel aan gehad. Thank you girls! <3

Q: Heb jij nog ideeën voor een nieuw artikel ? Is er nog iets wat jij kwijt wilt na aanleiding van de vragen + antwoorden?

Ps. Vanaf morgen zullen er weer ‘normale ‘ artikelen komen , zoals beauty / fashion artikelen. :) Stay tuned, cause I’m back. 
Lots of Love,
Stacey.

900 Responses to “Uitslag Enquete!”

 1. Eljah zegt:

  Leuk meid!
  Echt een terechte uitslag, wees er trots op!
  Je moet vooral zo doorgaan, want je doet het echt goed! (:
  xx

 2. beautyforgirls zegt:

  Ik ben wel heel benieuwd naar de artikelen die eraan komen. Wel jammer dat er niet heel veel op de enquete is gereageerd, maar goed om te lezen dat je er wat aan hebt gehad.
  Liefs, xxx

 3. Stacey zegt:

  Heb er inderdaad veel aan gehad :)
  De artikelen zijn onderweg. :)

 4. Stacey zegt:

  Dank je wel meis!
  Ben er ook zeker trots op (: Dank je voor het lieve complimentje! <3

Laat een comment achter


+ acht = elf-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.