photo frame
photo frame

Shoplog 25 oktober!

Gister ging ik samen met een vriendin even lekker de stad in, we hadden niet echt een doel voor een speciaal iets maar al met al ben ik toch nog terug gekomen met een aantal leuke budget make-up producten van de Action en Essence (: Altijd leuk natuurlijk ! We zijn  ook verschillende kleding winkels in gegaan, omdat ik eigenlijk nog op zoek was naar een leuk shirt / trui met lange mouwen. Maar helaas, niets leuks gevonden. Volgende keer beter. Al met al ben ik met de make-up heel blij ! Kijk je mee naar wat ik ik gekocht heb  ?

We begonnen bij de  eerste Kruidvat, waar ik eigenlijk heen ging voor het sydney palette uit de Big City Life LE van Catrice, maar helaas hadden ze die niet meer. Dit is de grootste Kruidvat bij ons , eigenlijk ga ik helemaal niet graag naar deze Kruidvat omdat het personeel daar vreselijk onaardig is en ik daar niet zo’ n goede herinnering aan heb, wat toevallig met die zelfde vriendin was. (Ik zal daar vanmiddag wel even een korte blogpost over schrijven, is opzich wel een grappig verhaaltje!)  Maar goed, nu ze die daar niet hadden en ik toch gebruik wou maken van de 35% korting actie besloten we naar de andere Kruidvat te gaan.   De prijzen van de Kruidvat zijn zonder de korting! 


Aangezien mijn concealer van Catrice bijna op is besloot ik er één van Essence te proberen. Om precies te zijn de Essence Stay Natural Concealer in #02 Soft Sand. Natuurlijk komt ook hierbinnenkort een review van .Essence Concealer €1,99-, .  


Laatst had ik via msn een gesprek met één van mijn mede bloggers en toen hadden we het over de Essence eyeshadow base, zij zei dat die haar erg goed beviel waardoor ik erg nieuwschierig werd. Waardoor ik ook deze in mijn mandje stopte.   Essence I love stage eyeshadow base €2,49-,. 


Geleyeliners, overal lees ik er over en iedere blogger heeft er ééntje in haar stash, but I didn’t had one before! Veryveryvery shame on me! Dus ik ook stopte ik deze in mijn mandje. Maar wat is een gel eyeliner zonder kwast ? Juistem, niks! Dus ook het kwastje vloog zo mijn mandje in.   Essence gel eyeliner #01 Midnight in Paris €2,99-,. Essence gel eyeliner kwastje €1,49-,.


Verder  bij de Kruidvat viel mijn oog op de smokey eyes brush. Ik was er erg benieuwd naar deze kwast dus rekende ik ook deze af. Essence Smokey Eyes Brush €1,29-,.


Als laatst stapte we de Action binnen, en waar ik redelijk snel weer buiten stond. Ik was erg benieuwd naar de mascara maar helaas was deze uitverkocht. Natuurlijk kun je me ook blij maken met de andere cheap-ass producten.  De enige beauty product en die ik ooit bij de  Action heb gekocht zijn de oogpotloodjes,  poriënstrips en reiningsdoekjes. Dus naar de andere make- up was ik erg benieuwd.


Bij ons hadden ze 5 oogschaduw paletjes, die me eerlijk gezegt niet echt aanspraken op het paletje wat ik heb meegenomen na dan. De meeste kleuren had ik eigenlijk al, of vond ik gewoon niet mooi. Ik heb er één meegenomen met grijze kleurtjes. MAX oogschaduwpaletje #427 Grey Combo €1,29-,. 


Wauw! Was mijn reactie toen ik deze blush zag liggen. Het is een hele mooie naturel kleurige blush, in de verpakking zit ook nog een spiegel en een sponsje. MAX blush  #034 Rose   €0,99-,.

Van gezichtspoeders kan ik er maar niet genoeg hebben, dus besloot ik  deze minerale poeder in mijn mandje te stoppen. MAX gezichtspoeder #263 Ligh Beige €1,69-,.

Dit waren al weer mijn geshopte spulletjes van vandaag. Voorlopig ga ik niet meer shoppen want ik koop namelijk veels te veel, tot en met December heeft mijnmoeder mijn pinpas dus zal ik niets meer kopen. Ik hoop dat het me gaat lukken.
Sorry dat de foto’s niet van super goede kwaliteit zijn, dat komt doordat het weer slecht is en dus ook de belichting. Excuses!

Van welke producten wil jij graag reviews zien ?

Lots of Love,
Stacey.

530 Responses to “Shoplog 25 oktober!”

 1. Annemieke zegt:

  Wauw, leuke spulletjes heb je gekocht! Ik wil wel een review zien van de geleyeliner en de oogschaduwbasis!

  Liefs,
  Annemieke

 2. Stacey zegt:

  Dank je wel!
  Reviews komen er binnenkort aan.

 3. beautyforgirls zegt:

  Wat een leuke dingen.
  <3
  Liefs,xxxx

 4. Claudia zegt:

  Leuke spulletjes! :D ik ben benieuwd naar je verhaal.

 5. Stacey zegt:

  Dank je wel!

Laat een comment achter


een × vijf =-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.