photo frame
photo frame

Persbericht: Limited Edition “Big City Life” by Catrice.

Wauw, was mijn eerste reactie toen ik dit persbericht ontving. En die reactie heb ik eigenlijk nog steeds als ik de prachtige palettes, die wel erg veel weghebben van Too Faced (Me likes!) , en nagellakjes bekijk. Het persbericht is al op vele andere blogs te zien geweest, maar toch wou ik deze fanastische collectie even met jullie delen. Ongeveer elke maand maakt Catrice ons weer blij met een nieuwe Limited Edition, zo ook in oktober. Dit keer is het de Limited Edition’ Big City Life’ en zal te koop zijn bij de meeste Kruidvat fillialen. De hele collectie is geinspireerd op de wereldsteden; Sydney,Berlijn,Londen & New York. Ben je benieuwd naar de collectie, kijk dan snel mee.

De totale collectie van ‘Big City Life’ bevat 4 palette’s en en 4 nagellakjes. Helaas dus geen lipproduct.
In elk Big City Life Palette zitten 6 poedervormige oogschaduws en twee kleuren blush. Verder zit er een duo – applicator en een mini oogpotlood bij. Heel handig als je het mij vraagt, zo hoef je geen kwasten mee te nemen en kun je ook je oogpotlood thuis laten. Eigenlijk bevat dit palette alles wat je nodig hebt, behalve je mascara en lipgloss. Zoals we gewend zijn van Catrice zullen de producten goed gepigmenteerd zijn.
De nagellakjes, die apart verkrijgbaar zijn, zijn elk geinspireerd op één van de palette’s. Catrice belooft dat de nagellakjes geweldige dekking bieden en lang blijven zitten en een onweerstaanbare glans geven. Door het grote kwastje, moet het lakje niet strepen. Waarschijnlijk zal de kwaliteit het zelfde zijn als de andere lakjes , prima dus!

Het Catrice Persbericht;

Big City Life by CATRICE – de Sydney Collectie
“Het leven in Sydney speelt zich voornamelijk af op het strand – en standfeestjes zijn eindeloos! Een uitbundige mix van surfers, modieuze stadsmensen, traditie, cultuur en het moderne leven. De essentie: de warme kleuren van de zon die verdwijnt achter de horizon en een vleugje casual urban chic.
De zes oogschaduwen in roze, nude, taupe en bruintinten met zowel glanzende als matte effecten gecombineerd met twee natuurlijke rouge varianten in roze en hout. Consumentenadviesprijs €6,99.
Creëer een extra special effect met de Ultimate Nail Lacquer “Sydney”: Deze bedekt je nagels met trendy taupe en maakt het overduidelijk dat Sydney bovenaan de wereld-trendbarometer staat! Consumentenadviesprijs €2,49.

Big City Life by CATRICE – de Berlin Collectie
Berlijn is booming! Fascinerend, anders, soms rauw en supercool – de hoofdstad met zijn unieke historie creëert zijn eigen trends, danst een eigen ritme en draagt een gevoel van trots uit! Hip en betoverend: de zes oogschaduwen hebben warme zand-, bruin-, grijsblauw- en taupetinten – sommige met glanzende, en sommige met matte effecten – voor een perfecte herfst-trendlook! Consumentenadviesprijs €6,99.
De zacht roze kleur van de bijpassende Ultimate Nail Lacquer “Berlin” biedt een mooi cool understatement. Consumentenadviesprijs €2,49.

Big City Life by CATRICE – de London Collectie
London is calling – en natuurlijk zijn wij klaar om op te nemen! Deze stad is een complete fashion-icoon – traditie, trends, looks, een krachtige hartslag… Londen is een onweerstaanbare hotspot die constant blijft boeien!
Als oogmake-up, kiest de London Collection voor sterke contrasten: blauw naast felgeel en diep-zwarte oogliner. Absoluut beeldschoon! Twee rougetinten in roze verzekeren je een vrolijke, frisse teint. Consumentenadviesprijs €6,99.
Zin in geel? Ga voor gele nagellak! Het zacht geel van de Ultimate Nail Lacquer “London” is een absolute must-have voor je nagels! Consumentenadviesprijs €2,49

Big City Life by CATRICE – de New York Collectie
New York, New York! De stad slaapt nooit, dus waarom zouden wij? Het stadse leven in de Big Apple tussen wolkenkrabbers, VIP’s en neonlichten is daarvoor veel te spannend! Als er een plek is waar dromen werkelijkheid kunnen worden, dan is het hier!
De combinatie van zes oogschaduwen in blauw, smokey turkoois en paars geeft essentie weer van New York’s energieke sfeer! De twee levendige rougetinten geven je New York look een frisse final touch. Consumentenadviesprijs €6,99.
Intens, impulsief en totaal hip. Met de nieuwe pigeon-blue Ultimate Nail Lacquer “New York”, lijkt de horizon van deze city jungle dichtbij genoeg om aan te raken… Consumentenadviesprijs €2,49. ”

Persoonlijk ben ik vooral benieuwd naar het Palette van ‘De Sydney Collectie’ , deze bevat mooie roze, paars en bruin tinten, die perfect zijn voor het aankomende seizoen. En van de nagellakjes ben ik benieuwd naar het donkerroze lakje van de ‘Berlin Collectie’. Ik hoop dan ook echt dat ik deze twee producten in mijn bezit kan krijgen.

“Big City Life” by CATRICE is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf half oktober t/m eind november 2011.

Q: Wat vind jij van de collectie, en welk product zou jij graag willen hebben ?

Lots of Love,
Stacey.

Tags: , , ,

935 Responses to “Persbericht: Limited Edition “Big City Life” by Catrice.”

  1. beautyforgirls zegt:

    Ik ben er zo benieuwd naar, alles ziet er zo leuk uit.
    Liefs, xxx

Laat een comment achter


× zes = zesendertig-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.