photo frame
photo frame

Mijn aparte Kruidvat avontuur.

Zoals ik in de blogpost van vannochtend zei, ben ik niet echt heel erg weg van het personeel bij de kruidvat bij mij in de buurt. Als eerste als je de winkel in komt wordt je niet begroet en als je vervolgens zelf besluit iemand te begroeten kan je een redelijk arrogante blik terug krijgen. Daarvan was mijn indruk,   ; ‘Uhm oké, waarom werk je in een winkel als je zo arrogant bent, doe dat lekker op de kleuterschool’. Maar goed, daar kan ik dan nog wel doorheen kijken. Vervolgens loop ik eigenlijk direct door naar de make – up waar een medewerkster bezig is de schappen te vullen. Dus ik vroeg op een aardige manier of ik er even bij mocht, aangezien ik een foundation wou kopen. De medewerkster zei niets en liep met een zucht weg. ‘Oké, het zal wel, laat mij maar lekker make-upjes swatchen.’ Vervolgens kwam ik er qua kleur niet helemaal uit, dus vroeg ik dezelfde medewerkster om haar mening. Waarop zei antwoordde; ‘Geen idee, doe maar deze’  Ik bedankte haar en rekende de foundation af. Wat achteraf totaal niet de goede kleur was, ik had geen mooie egale huid maar het een veel te donkere en oranje foundation gekocht. En ook met dagcrème gemixed was het niet de goede kleur, ik leek wel een wortel.
En ik vind dat als ik een medewerkster met het bordje ‘Assistent Filliaalmanger’ op gespeld wel kan vertrouwen wat betreft make-up advies.

Tumblr_lsps4vjxi11qe0hneo1_500_large

Vervolgens ga ik een paar weken later terug samen met mijn vriendin, we hadden weer precies dezelfde indruk als dat ik de vorige keer had.  Jemig wat is die arrogant zeg, ze begroeten ons niet eens! Waren de woorden die we wisselden.  Aangezien er op dat moment veel producten waren afgeprijsd, wat stond aangegeven met 50% korting achter de naam van het product’.   Oh yes, de producten met 50% korting er naast zijn lekker afgeprijsd! Let’s shop.  Ik stop de producten stuk voor stuk in mijn mandje onder andere een eyeliner, een concealer ,een blush , een oogpotlood en een lipgloss. Vervolgens kwam ik bij de kassa om af te rekenen,  My gosh, dat het rustig was en er niemand in de rij stond!, scanned de vrouw achter de kassa opeens de volledige prijs.  Waarop mijn reactie was,  dit klopt niet hoor mevrouw, maar er hangen toch echt kaartjes bij die producten dat er korting vanaf gaat. Waarop de medewerkster antwoord;  Nee dat is helemaal niet zo. Dit werd uiteindelijk een discussie van hier tot aan Honolulu. Waardoor de verkoopster besloot mee te lopen naar het schap. Ondertussen liepen ik en mijn vriendin lachend achter de vrouw aan. *Nu komt het belachelijkste maar achteraf wel komische deel. *
We staan dus bij het schap waarbij de verkoopster zegt; Alleen deze nummers daarvan zijn met korting , de rest niet. Alleen op de lipgloss en de blush heb je inderdaad korting. Oh oké.  De verkoopster zei het weer met een vrij arrogante en lichtelijk geirriteerde blik. Op dat moment was ik er eigenlijk een beetje klaar mee, en toen kwam het belachelijkste deel,
De verkoopster loopt weg richting de kassa, en zegt;  Oké , deze neem je , deze niet, deze wel en deze niet, en deze, even kijken, ook niet. Mijn vriendin en ik stonden serieus met een vreselijk verbaasde blik waarbij mijn onderkin zowat op mijn knieën lag van verbazing.  De verkoopster stond nogal geïrriteerd te wachten op het antwoord waarop wij zeiden.  Nee laat maar, we hoeven het niet meer.  En we liepen nog steeds verbaast, maar plat van het lachen de winkel uit.

Tumblr_ltmwbzigav1r3fmfuo1_500_large

Het verhaal komt misschien lichtelijk ongeloofwaardig over, maar het is echt gebeurt. Ik sta er zelf nog altijd van te kijken als ik langs die Kruidvat loop. Het liefst ontwijken ik en mijn vriendin  deze Kruidvat. En gaan we naar de andere Kruidvat. Maar aangezien dit de grootste Kruidvat is, kom ik er regelmatig voor de Limited Edtions. Dan pak ik ook echt alleen wat ik nodig heb , reken het af zonderiets te zeggen, hooguit de kassamedewerkster gedag zeggen, de winkel uit.

Q: Wat is jou raarste/apartste/meest bijzondere ervaring met winkelpersoneel ?

Lots of Love,
Stacey.

871 Responses to “Mijn aparte Kruidvat avontuur.”

 1. Melissa zegt:

  Oh jeetje, nu ik dit weer teruglees moet ik heel hard lachen, maar wat een arrogante vrouw was dat zeg !
  Je schrijft echt super leuk :) !

 2. beautyforgirls zegt:

  Wat raar zeg en dan gaat ze ook nog even vertellen welke je wel en niet neemt. Dan sta je echt perplex.
  Liefs, xxx

 3. Eljah zegt:

  OMG stomme kruidvat haha. Goedzo dat je m toch nog even online hebt gezet (:
  Xx

 4. Sacha zegt:

  Klinkt alsof de medewerkers daar erg aardig zijn… Ahum.

 5. Mike zegt:

  Is toch wel asociaal tegenwoordig, je zou toch wel een beetje klantvriendelijkheid verwachtten.
  Maar nu is het maar afwachtten tot er een keer wat van gezegd word en je op een beleefde manier begroet word.

 6. anna zegt:

  heey, ik had ook zoietrs bij de kruidvat. Liep ik die winkel binnen en kijk ik even tussen de afgeprijsde artikelen, komt er een medewerkster naar me toe: geef je jas eens! het was snikheet dus had ik hem uitgedaan en over mijn arm gehangen. ik gaf mn tas, ze doorzocht hem, vond niks en liep toen met een kwaad gezicht weg. Ik vond dat zo vreemd!
  Woon jij ook toevallig in leeuwarden? want daa rzijn ze echt maf in de kruidvat..
  leuk geschreven trouwens!
  xx

 7. Sweetbeautylife zegt:

  Wow wat onbeleefd zeg! Een curcus ”hoe ga ik met klanten om”’ kan geen kwaad!

 8. Stacey zegt:

  Ja, ik was ook behoorlijk verbaasd inderdaad. En ben het er helemaal mee eens, die cursus is zeker op zijn plaats !

 9. Stacey zegt:

  Ja, vreselijk die bemoeizuchtige medewerkers, alleen maar omdat we jonger zijn!
  Nee daar woon ik niet, haha.
  Dank je wel!

 10. Stacey zegt:

  Mee eens!

 11. Stacey zegt:

  Ze zijn daar verschrikkelijk aardig, koop het liefst daar make up, haha.

 12. Stacey zegt:

  Haha inderdaad stomme kruidvat! :)

 13. Stacey zegt:

  Ja inderdaad, vond het ook erg bijzonder ja.

 14. Stacey zegt:

  Haha ja die vrouw was vet arrogant, en zeer apart :)
  Dank je lief!

Laat een comment achter


drie − = twee-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.