photo frame
photo frame

New In: My Elastic Watch

Toen ik op vakantie was in Frankrijk liepen we over de markt, en kwam ik een kraampje tegen met allemaal hele gave dingen, zoals beweegbare knuffels, en gadgets waar je praktisch gezien geen fluit mee kan. Tussen deze dingen zag ik horloge’ s liggen. Het waren niet zomaar horloge’ s met een leren bandje of een bandje met schakels nee, eentje die ‘ van staal ‘ is en die je moet slaan om hem om te krijgen. Ik denk dat je hem niet helemaal snapt, dus kijk maar snel mee!


Ik was al een tijdje opzoek naar een wit horloge, in eerst in stantie wou ( en stiekem wil ) ik heel graag een Ice Watch maar aangezien daar een behoorlijk prijskaartje aan hangt ben ik verder gaan zoeken, tot dat ik dit horloge zag liggen. Doordat het horloge vrij rustig en neutraal is, vind ik hem erg leuk om te combineren met witte parel armbandjes of juist gekleurde armbandjes. Het horloge past ook prima bij elke outfit, en valt best wel op door de ijs witte kleur.
Achteraf heb ik er spijt van dat ik er niet nog één of twee in een opvallende kleur heb mee genomen, want ik vind hem zo leuk als sieraad!

Het is niet een horloge wat je elke dag tegenkomt en daarom vind ik hem juist zo leuk, het is apart en dat past bij mij. Het handige van dit horloge is is dat je het uurwerk eventueel kan vervangen als het klokje kapot is, het is namelijk een wit bandje waar het klokje in geklikt zit. Eigenlijk is het concept dus echt heel erg simpel maar toch leuk en orgineel. Doordat ik vanwege de vakantie een bruin kleurtje heb, komt mijn huid nog beter uit door het witte horloge.

Ik ben erg blij met het horloge, hij is helemaal wit met een zilveren uurwerk, ook deze is vrij standaard, de cijfers zijn lekker groot dus kan ik goed aflezen hoe laat het is. Verder staat er op het uurwerk ‘ Bleu ‘ geschreven, waarschijnlijk is dit het merk van het horloge. Hoe het horloge om gaat, erg simpel! Je maakt het horloge ‘ lang ‘ en slaat hem als het ware om je arm heen. Ik ben dit horloge nog niet eerder tegen gekomen in Nederland, maar ze zullen vast en zeker ook in Nederland te koop zijn, misschien op de merkt of ergens anders. Als jij dit soort horloge’ s hebt gespot laat het dan weten in de comments!

Met dit bijzondere horloge ben ik heel erg blij, en tot op de dag van vandaag draag ik hem elke dag en krijg ik er regelmatig complimentjes over.

Wit elastisch horloge van Bleu, €4,95′- op de Franse markt

Q: Wat voor horloge heb jij ?

Lots of Love,
Stacey.

Tags: , ,

524 Responses to “New In: My Elastic Watch”

 1. Eljah zegt:

  Leuk artikel meid ! Supergaaf horloge, misschien kom ik ‘m wel tegen in Parijs !
  Ik heb een oozoo horloge, ben er superblij mee maar hij is een beetje versleten inmiddels, dus ik denk dat het tijd wordt voor een nieuwe !

 2. beautyforgirls zegt:

  Ik ben verliefd op de horloge, echt een gaaf horloge.
  Je hebt trouwens een leuke blog, zat even door je artikelen te bladeren. Hihi.
  Ik ga je meteen even volgen hoor! Zelf heb ik een beautyblog, moet je maar even kijken.
  Liefs, xxx

 3. Stacey zegt:

  Hihi, met mijn horloge ben ik ook nog steeds erg blij.
  Oh wat leuk zeg! Welkom dan maar he, hihi. Ik zal eens even kijken.
  Liefs.

 4. Stacey zegt:

  Dank je meis. Ben bang van niet heb hem in een klein dorpje op de markt gekocht.
  Oh die oozoo horloges zijn inderdaad ook erg leuk.

Laat een comment achter


twee × vijf =-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.