photo frame
photo frame

Handwriting Tag.

Toen ik de Handwriting Tag op meerdere blogs voorbij zag komen ( en helaas zelf niet getagged was)  maar hem toch erg leuk vond. Heb ook ik deze Tag gedaan. Zo krijgen jullie nog meer een kijkje in mijn persoonlijk leven ( Is dat een zin? ). Maar goed, laten we mijn handschrift gaan bekijken!


Met deze tag is het dus de bedoeling dat je de antwoorden van de vragen opschrijft.
Dan waren dit de vragen:

1. What’s your name/your blogger name?
2. What’s your blog’s name/URL?
3. Write “The quick brown fox jumps over the lazy dog.”
4. Favorite quote?
5. Your favorite song?
6. Your favorite band/singers?
7. Anything else you want to say?
8. Tag three to five other people.


Over het algemeen schrijf ik met hetzelfde handschrift en is het niet heel verschillend, het enige verschil is dat als ik snel schrijf het wat schuiner geschreven is.  Op zich ben ik wel tevreden met mijn handschrift het enige wat mensen altijd zeggen is ;  ’ Wat schrijf jij groot zeg!’ . En dat is ook eigenlijk wel zo, en verder heb ik wel eens de neiging om de ‘ d’  niet lang genoeg te schrijven. Vroeger schreef ik altijd verschrikkelijk slordig,  dus wat dat betreft is het stukken verbeterd en goed leesbaar.  I think I do like my Handwriting.

Q: Wat vind jij van je handschrift ?

Sorry van de scheve foto’ s WordPress deed vervelend.

Lots of Love,
Stacey.

 

Tags: ,

1.221 Responses to “Handwriting Tag.”

  1. beautyforgirls zegt:

    Wat heb je een mooi handschrift.
    Liefs, xxx

  2. Eljah zegt:

    jij hebt echt een leuk handschrift !
    xxxx

Laat een comment achter


vier + negen =-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.