photo frame
photo frame

Favorites of the month ~ September.

Zoals ik het eerder in een filmpje deed ga ik het nu in artikelen doen, dat is zoveel makkelijker. De maand oktober is alweer begonnen, en in september zijn er een aantal producten die ik (her) ontdekt heb of veel heb gebruikt en dus erg fijn vind. Ben je benieuwd naar mijn favorieten? Lees dan verder.


The Color Workshop Palette.

Toen ik dit palette een tijdje geleden kocht, had ik eigenlijk het idee dat het toch niet veel zou zijn aangezien de prijs. Maar toen ik de oogschaduws swatchde en er en look mee maakte, was ik aangenaam verrast. Want het pigment wat er af komt is nog redelijk goed, en vergelijkbaar met de iets minder gepigmenteerde oogschaduws van Essence . (snap je hem nog ? )
De kleuren die er in zitten zijn zachte maar kleurrijke kleuren. Ik kocht hem in een setje met nog een palette, met wat donkerdere kleuren, die ik ook aanraad. Dit product raad ik vooral meiden aan die net beginnen met make-up.

NYC Color Wheel Mosaic Face Powder / Blush; Pink Cheek Glow 723

Een prachtige blush, die verschillende kleuren bevat. Waardoor het een hele mooie roze blush is. Het is een kleur die je echt op moet bouwen en niet in een keer dik aan moet brengen. Al met al een schattig roze blush.

Catrice LE Bohemia Defenition Bronzer

Deze matte bronzer gebruik ik sinds ik hem heb dagelijks met veel plezier. Je kunt er mooi mee shapen en je krijgt een natuurlijk bruin kleurtje. En met het weer wat er weer aan zit te komen zullen we dat wel nodig hebben. Hier vind je een artikel over de bronzer.

Vaseline Petroleum Jelly Lip Therapy With Aloe Vera

Vaseline heeft vast en zeker elke beauty liefhebber wel in haar stash. De afgelopen tijd heb ik vrij droge lippen dus aan vaseline waren ze wel toe. De lipbalsem doet wat hij hoort te doen, beschermen en droge lippen voorkomen. Let’ s have soft lips my dear! Ik vind de geur echt heerlijk en kan er uren aan zitten ruiken, verder is de textuur erg fijn en smeert hij fijn uit.

Catrice Eyeliner Pen; Carbon Black

Met deze eyeliner ben ik nog steeds heel erg blij. Het is geen diep zwarte kleur maar toch is de kleur zwart mooi. De eyeliner is op het moment dat je hem aanbrengt vrij vloeibaar, waardoor ik hem erg fijn vindt in gebruik. Persoonlijk vind ik het fijner werken als een vloeibare met kwastje. Ook blijft het erg lang zitten, een echte aanrader dus!

Essence Nailart Special Effect Topper

Dit lakje had hem al op meerdere blogs voorbij zien komen en wou hem echt heel erg graag. Toen ik hem een tijdje terug in Duitsland tegen kwam heb ik hem dan ook direct mee genomen en sindsdien heb ik hem bijna elke week wel een keertje op, cause I just like it very much! De glitter zijn vrij grof maar blijven lang zitten, ook droogt hij snel wat erg fijn is voor een nailart topper. De substantie is in feite gewoon een doorzichtige lak met groffe glitters, een discobal dus eigenlijk. Lekker vrolijk voor de herfst.

Etos Effect Nails Neon Pink

Neon roze, zo’ n kleur is echt zo gaaf! Ik won hem een tijdje geleden met een winactie, hier deed ik stiekem vooral voor dit lakje aan mee. De substantie is heel erg fijn, vrij dun en het heeft een redelijk breed kwastje waardoor hij erg fijn lakt. Helaas chipt de lak wel heel snel maar dat is te overzien. Deze kleur heb ik vooral op mijn teennagels gedragen de afgelopen weken met het toch nog wat mooiere weer. Al met al een fijn budget lakje met een knal kleur!

Zo, dat waren mijn favorieten van de maand September, mijn grote favoriet is toch wel het oogschaduw palet omdat het me positief mee viel en ik er hele leuke looks mee heb gemaakt en de pigmentatie prima is! Over alle producten ben ik erg enthousiast en over sommige producten komt vast nog wel eens een artikel met bijvoorbeeld een look of misschien een revieuw. We’ll see!

Q: Wat is jou favoriete product van de afgelopen maand?
Lots of Love,
Stacey.

Tags: , , , , ,

506 Responses to “Favorites of the month ~ September.”

  1. Namsiuh zegt:

    ik twijfel al heel lang of ik die blush wel of niet moet kopen! wel doen dus ?

  2. Stacey zegt:

    Ja zeker doen ik ben er nog steeds erg blij mee en heb er absoluut geen spijt van!

  3. beautyforgirls zegt:

    Wat een leuke favoriete. Mijn favoriet van deze maand is zeker weten de BeautyBlender.
    Liefs, xxx

  4. Stacey zegt:

    De beautyblender wil ik ook nog steeds graag hebben!

  5. allisha zegt:

    yeaaha die nagellak van essence heb ik oook :D

    van jou xd

    haha goede blogg mopp!’

    xxxx

Laat een comment achter


vijf × zeven =-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.