photo frame
photo frame

Catrice LE Bohemia; Defenition Bronzer

Toen ik de persberichten van de nieuwe LE Bohemia van Catrice in mijn inbox zag verschijnen was ik meteen verliefd. De prachtige kleuren die er in terug kwamen, en dan vooral de caramel kleuren vond ik erg leuk, helaas was de oogschaduw al uitverkocht, maar gelukkig heb ik de bronzer nog kunnen bemachtigen. Aangezien ik nog een kleurtje heb van de vakantie en dat voorlopig niet weggaat, zocht ik een mooie matte bronzer. Meestal zijn bronzers voor mij te donker, te licht of te oranje. En de bedoeling van een bronzer is juist dat het een natuurlijk effect geeft, en deze doet dat. En ook het design van het doosje is prachtig, en dat voor maar €3,99′-.


De verpakking van deze bronzer is eigenlijk zoals we gewend zijn van Catrice, een strakke doorzichtige verpakking met het merk erop, alleen hebben ze hem nu wat opgevrolijkt met een zwarte boho print. (Komt van de naam Bohemia natuurlijk!) Deze bohoprint zie je niet alleen terug in de verpakking maar ook in de bronzer zelf. Daardoor geeft het toch een gevoel van een luxe en duur product.Een leuk detail dus!

De bronzer bevat 9 gram product wat ik best veel vind voor de prijs van €3,99′- en dan heb ik het nog niet eens gehad over de kwaliteit en pigmentatie van de bronzer. De verpakking is vrij compact en daarom erg handig om mee te nemen. Ook gaat het erg makkelijk open zonder dat je hiervoor je nagels moet vernielen.

Een matte bronzer had ik nog niet , en vandaar dat ik deze gekozen heb. Een matte bronzer gebruik je vooral om te shapen en contouren op de plekken waar de zon het eerst valt. (Denk aan: jukbeenderen, kin, neus en voorhoofd). De kleur is ook niet erg donker waardoor je hem dus juist licht aan kunt brengen of hem naar donker kan gaan opbouwen. Als ik hem gebruik bouw ik hem lichtjes op maar wel met een natuurlijk effect. De kleur van de bronzer vind ik echt prachtig, een matte en lichte finish, just perfect.

En dan de swatches, zoals ik al zei inderdaad een matte bronzer die vrij licht is. De pigmentatie is prima net zoals de andere Catrice producten. Met deze bronzer kun je een prachtig natuurlijk effect creëren voor de lichte en wat gekleurdere huid.

Op deze foto heb ik de bronzer op mij jukbeenderen,neus, kin en lichtjes op mijn voorhoofd aangebracht. Hierdoor heb ik net wat meer diepte gecreeërd, en natuurlijk de zonbruine gloed, all over the place.

De Catrice LE Bohemia bronzer kost €3,99′- ,is in één kleur verkrijgbaar en wordt verkocht bij de meeste Kruidvat en Trekpleister fillialen.

Q: Gebruik jij vaak bronzer, zo ja welke ? En heb jij al iets weten te bemachtigen uit de Catrice LE Bohemia?

Lots of Love,
Stacey.

Tags: , , ,

1.325 Responses to “Catrice LE Bohemia; Defenition Bronzer”

 1. Namsiuh zegt:

  Echt een leuk artikel!

 2. Charlotte zegt:

  erg mooi!
  die bewerking erin:)

  x

 3. Namsiuh zegt:

  Maar trouwens, highlighter is toch voor op plekken waar zon als eerste valt. Niet bronzer toch? Dat is toch om schaduwen te maken ?

 4. Stacey zegt:

  Naar mijn weten hoort bronzer juist op de plekken waar de zon als eerst valt, aangezien die plekken dus ook sneller bruin worden hiermee creeer je dus ook schaduw en een bruin effect. Highlighter gebruik je vooral om plekken meer te laten uit komen. Want beide producten gebruik je op ongeveer het zelfde deel van je gezicht, het is ook allemaal erg ingewikkeld, zo kun je bronzer en highlighter allebei op je wangen aanbrengen maar verschillende plekken. Ik zal eens kijken of ik hier binnenkort een artikel over kan schrijven zodat het wat duidelijker wordt. Want zo zullen jullie het niet begrijpen!

 5. Stacey zegt:

  Ik ben ook erg blij met deze bronzer!

 6. Stacey zegt:

  Dank je wel Namsiuh. (:

 7. beautyforgirls zegt:

  Ik zat laatst te twijfelen of ik deze bronzer zou halen. Maar hij ziet er echt heel mooi uit.
  Liefs, xxx

Laat een comment achter


× vijf = veertig-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.