photo frame
photo frame

2 True Eyeshadow Dazzlers Review.

Eigenlijk kende ik dit merk tot voorkort niet. Alweer een tijdje terug kocht ik er drie producten van, aangezien het 3 producten voor 6 euro was en 2,49 per stuk was dat dus een leuke deal.  Toen ik deze pigments oftewel Eyeshadow Dazzlers zag liggen wist ik zeker dat ik er daar een aantal van mee moest nemen.  Zo gezegt zo gedaan, en rekende ik twee hele mooie Dazzlers af, een knalroze en een zilveren.   Lees verder om te kijken wat ik vind van de Eyeshadow Dazzlers.

Ik kocht dus twee kleuren, een roze #04 en een zilveren #14. Jammer dat ze geen namen hebben, had dat erg leuk gevonden!  In de verpakking ziet de roze Eyeshadow Dazzler er heel erg fel uit. Wat een gave kleur zeg, lekker fel en shimmery met een lichte zilvere glitter erin. De zilvere kleur is eigenlijk gewoon zilver. Een mooie zilveren Eyeshadow Dazzler, die in het zonlicht enorm glittert.

De verpakking van de Eyeshadow Dazzlers ziet er opzich prima uit, gewoon en professioneel. Het is erg fijn dat de verpakking groot en deels doorzichtig is, waardoor de kleur van de Eyeshadow Dazzlers goed te zien is. Wat ik leuk vind zijn de roze letters op de zwarte dop. Ik zou niet zeggen dat het van een duur merk komt aangezien het redelijk plastic en goedkoop oogt maar goed de prijs viel dan ook reuze mee . Al met al een mooie strakke verpakking dus!

Wat ik erg fijn vind is dat er een soort plastic rondje met gaatjes in zit. Hierdoor komt niet gelijk alles er uit als ik een beetje op mijn hand doe om het te gaan gebruiken. Ik vind het namelijk niet zo fijn om vanuit het potje te werken, dan heb ik veels te veel glitters op mijn kwast.  In gebruik zijn de Eyeshadow Dazzlers erg fijn, ze stuiven niet met aanbrengen, en je hebt weinig losse glitters over je gezicht.  (Mocht dit toch gebeuren zijn ze prima te verwijderen met plakband) Het zijn vrij zachte glitters, alleen de zilveren zijn iets harder, ook blenden ze erg goed.

En dan de swatches! Helaas is de roze kleur een stuk minder fel als dat ik had gehad, alsnog een mooie kleur die lekker shimmery is. En inderdaad een zilveren glitter bevat. De kleur is goed gepigmenteerd, en dat zonder enige basis! Deze Eyeshadow Dazzler is nogal een ‘ vast’  pigment, het is dus niet zo dat je echt losse glitters hebt. De ziveren kleur is zoals ik al zei mooi zilver, wat je goed kunt zien op de swatches.  Het deel wat ‘ vast’  is eigenlijk vrij wit, en bevat losse , harde zilveren glitters. Al met al, zijn ze prima gepigmenteerd, geven een mooie kleur af  en  zijn lekker shimmery.

De roze kun je prima gebruiken in je crease of in ‘ the outer V’ ,  gecombineerd met een lichtere kleur want over je hele ooglid wordt het allemaal net iets té vind ik.  En de zilveren zou ik gebruiken voor een feestje of net zoals de roze in je crease / ‘outer V’ en anders is deze ook erg mooi om over een andere kleur oogschaduw heen te doen.

Ik ben na het kopen van deze Eyeshadow Dazzlers erg enthousiast over pigments en ben zeker van plan in de toekomst meer pigments te kopen!

Q: Wat vind jij van pigments?
Lots of Love,
Stacey.

Tags: , , , , ,

924 Responses to “2 True Eyeshadow Dazzlers Review.”

 1. Sacha zegt:

  Ik hou niet zo van pigments. Daar knoei ik veel te snel mee haha. Heb al regelmatig gehad dat de hele badkamer onder de glitters zat.

 2. beautyforgirls zegt:

  Wat een mooie pigmenten.
  I love them ^^
  Liefs, xxx

 3. Sweetbeautylife zegt:

  Mooie pigmenten zeg! Wauw!

 4. Stacey zegt:

  Klopt, ze werken ook erg fijn !

 5. Stacey zegt:

  Zijn inderdaad erg mooi!

 6. Stacey zegt:

  Haha herkenbaar, had dat in het begin ook heel erg. Bij mij was mijn witte bureau al snel roze met zilver, geeft ook wel een leuk effect hoor.

Laat een comment achter


+ negen = twaalf-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.