photo frame
photo frame

OOTD; Let’s Meet Orange.

Wat is dat een tijdje geleden zeg, een OOTD. Deze outfit droeg ik gisteren, en vond hem erg geslaagd. Want met dit deprimerende weer moet er toch iemand wat kleur in deze grijze, grauwe dagen brengen. Zo heb ik dat gisteren gedaan, met dit oranje t-shirtje van de H&M Divided. Laten we gaan kijken hoe ik dat gecombineerd heb.

Het gene waar vanuit ik ben gaan combineren is dus het oranje t-shirtje. Dit zou dus een witte skinny jeans kunnen zijn, maar ook prima een donkere spijkerbroek of een camel kleurige chino / broek. In mijn geval dus de witte skinny jeans, dit vond ik toch net iets leuker staan vandaag. (Dit ligt echt aan mijn humeur). Misschien niet helemaal praktisch met de regen en de modderplassen maar wel stylish. Toch?

Sieraden uitzoeken hierbij was niet zo lastig, want als ik het over oranje heb heb ik het ook over écht oranje, zoals je wel kan zien in de ring. Want wat vind ik dit een ontzettend gaaf ding! Ik kwam het bij toeval tegen een tijdje terug en hij matcht perfect bij dit shirtje. Maar alleen een ring is voor mij niet genoeg, dan wil ik graag meteen all-in inzetten dus gaan we ook voor alle sieraden zoals armbanden en een ketting. Hiervoor heb ik voor vrij rustig, al zeg ik het zelf, zilver gekozen omdat ook terug komt in de grote eye catcher, mijn ring! (Zijn de foto’s van mijn sieraden niet pretty?)

Misschien is het allemaal net iets té maar ook in de make-up is oranje de hoofdkleur. Met een crème kleur over het volledig ooglid, met in de crease, hoe kan het ook anders, Koninginnendag oranje. Dezelfde kleur oranje heb ik tot onder mijn oog door getrokken. Om de ooglook af te maken heb ik mascara gebruikt. Over mijn hele gezicht heb ik op de oneffenheden concealer gebruikt, en een peachy blush op mijn jukbeenderen. Op mijn lippen heb ik een transparante gloss.

Oranje t-shirtje,- €9,95-’. -H&M Divided.
Wit topje met spaghettibandjes,- €1,50-’. -Primark.
Witte skinny jeans,- €19.95-’. – Bleep.
Vans,- €14,95-’ – Shoe Outlet.
Ring,- €2-’ – Six.
Armbanden,- €7,95-’ – Bijou Brigitte.
Ketting,- €9,95-’- Claire’s.

Q:Hoe zou jij een oranje shirtje combineren?

Lots of Love,
Stacey

Tags: , ,

908 Responses to “OOTD; Let’s Meet Orange.”

 1. Eljah zegt:

  Leuk meid echt superleuke outfit!!
  Kus

 2. Stacey zegt:

  Dank je meis. <3

 3. agence referencement zegt:

  This might be this blogs greatest piece of writing on here.

Laat een comment achter


acht + = tien-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.