photo frame
photo frame

Goh, wat doe jij in je vrije tijd?

Dat is een van de eerste vragen die je te horen krijgt als je iemand net leert kennen. Wat ik aan mezelf merk is dat dansen sowieso een van de eerste dingen is die ik zeg. Maar meestal laat ik bloggen toch weg, maar waarom doe ik dat?

Ik vind dat ik trots mag zijn op het gene wat ik doe , waar mijn passie en liefde ligt. Maar waarom ben ik zo ‘ verlegen ‘ dat ik het niet zeg. Bang voor de reactie’s ? Of schaam ik me ervoor? Ik denk dat het beide is, ik bedoel (beauty / fashion) bloggen is niet het gene wat je meestal hoort als je iemand naar zijn of haar hobby’s vraagt. Meestal als ik het vertel krijg ik er leuke reactie’s op, maar toch krijg ik wel eens de reactie: ‘Oh, is dat het ? Een beetje een stukje schrijven over dat spul wat je op je gezicht smeert, of over het gene wat je aan doet? ‘. Tegenwoordig weet ik me er erg goed overheen te zetten, iedereen mag zijn of haar mening hebben, maar laat elkaar in elkaars waarden. En heb geen vooroordelen, maar verdiep je er in, pas dan kan je oordelen.

Iedereen heeft een eigen hobby, die misschien niet altijd als ‘normaal’ wordt gezien. Wij als bloggers mogen trots zijn op het gene wat wij doen, en de geweldige hobby die we delen. Mijn blog vergt toch veel van mijn vrije tijd in de tijden dat ik veel blog, ( die periode komt er weer aan) .

Maar ik blijf het bloggen als één van mijn hobby’s wordt gevraagd, toch weg laten. Meestal geef ik antwoord met; ‘Dansen en met vriendinnen afspreken’. Bloggen ligt op dat moment wel op het puntje van mijn tong, maar ik kan het gewoon niet zeggen, waarom, ik heb eigenlijk geen idee. Ik schaam me er inmiddels niet meer voor, ik mag er trots op zijn, en de reactie’s, die er op komen, tja daar kan ik me geen zorgen om maken!

Een boodschap voor mijn mede bloggers is dan ook, wees trots op het gene wat je doet en als er de vraag wordt gesteld of je schrijft over ‘dat spul wat je op je gezicht smeert’, zeg je met een big smile; Ja, dat doe ik! Lieve meiden, wat ik bedoel te zeggen is dat ik nu op het punt ben aan beland dat ik dit eindelijk in zie en het durf te zeggen met trots. Ik wil het bloggen dan nu ook echt serieus gaan aan pakken, om de dag minimaal een artikel, want ik ga er gewoon tijd voor vrij maken in mijn dagelijkse routine.

GlossyTrends, is mijn liefde en plekje op het internet, en ik vind dat ik er trots op mag zijn!

Lots of Love,
Stacey.

Misschien een beetje rommelig artikel, tussen vandaag en zondag verschijnt er een artikel!
Q:Schaam jij je voor je blog, en weet je omgeving van je blog + hoe reageerde zij ?.
Laat eventueel vragen achter bij de comments!

Tags: , ,

596 Responses to “Goh, wat doe jij in je vrije tijd?”

  1. mike zegt:

    Hey liefie, ik vind het echt een goed artikel. Je durft er tenminste eerlijk voor uit te komen dat je je er soms een beetje voor schaamt en dat is niks raars. Ga zo door schatje, houvanjexxx

  2. Namsiuh zegt:

    Ik vind het een beetje gek dat je zo’n artikel schrijft. Je zegt elke keer dat je meer gaat bloggen maar je doet het niet. Terwijl je echt leuke stukjes schrijft! Ik lees ze echt graag.

  3. Stacey zegt:

    Waarom is het dan gek als ik dit artikel schrijf als ik vragen mag ? Ik weet dat dat gebeurt is , maar nu zal ik er echt mijn best voor doen en gaat het me lukken. Fijn om te horen dat je de artikelen leuk vind.

Laat een comment achter


acht × = vierenzestig-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.