photo frame
photo frame

Wishlist.

Er zijn een aantal producten die ik heel graag wil hebben, het zijn niet alleen maar beauty gerelateerde producten. Deze producten heb ik op een rijtje gezet door middel van een collage. Het is niet echt een hele mooi collage geworden maar het is te zien. Laten we gaan kijken wat er op mijn verlanglijstje staat.


Het Too Faced Romantic Eye Palette, wil ik al een tijdje heel graag. Hier in de stad hebben wij ook een Sephora, altijd als ik daar ben kwijl ik weer weg bij de prachtige verpakking, de mooie kleuren en de geweldig goede pigmentatie. De kleuren varieëren van licht roze, tot crème tot goud en donkerbruin. Vooral van de shimer goude kleur (Honeymoon) ben ik helemaal weg en ook de licht roze highlighter (Kiss The Bride) is heel mooi.

Op mijn wishlist kan natuurlijk het Urban Decay Naked Palette absoluut niet ontbreken. Dit product is bijna niet te verkrijgen, als je hem kan vinden, neem hem dan echt mee! De kleuren zijn zo mooi, hiermee kan je ontzettend veel looks maken, en voor die prijs krijg je er nog eens een primer potion en een hele fijne  kwast er bij. Als ik hem ooit tegen kom ( en het geld heb) , is deze van mij!

De Dollymix blush van MAC is bij veel bloggers wel bekend denk ik. Echt een hele mooi donkerroze met heel veel shimmers er in. Precies zo’n kleur zoek ik al een tijdje, maar dan wel met goede pigmentatie. Als ik binnenkort in een MAC store of counter ben, neem ik deze zeker mee.

Kwasten, als beautyblogger mogen deze natuurlijk niet ontbreken. Op het moment gebruik ik een kwastenset van geloof ik de Douglas, die kwalitatief niet heel goed is, maar prima zijn werk doet.  Maar er zijn absoluut veel betere sets. En deze bamboe set van Zoeva, lijkt mij dan ook perfect. En bevat precies de kwasten bevat die ik nodig heb, en dat voor 22 euro. Als ik wat meer geld heb, bestellen dus.

Nyx lipsticks zijn gewoon hele fijne lipsticks, voor een geweldig prijsje. Helaas zijn ze alleen online te koop, waardoor ook de verzendkosten erbij komen, niet heel veel natuurlijk maar toch weegt het mee.  De kleuren die ik graag wil zijn Pumpkin Pie, een lichtbruine lipstick, Strawberry Milk, een lichtroze shimmer lipstick, Eros, een felrode lipstick, en Miracle, een oranje lipstick.

Dit palette wil ik eigenlijk al een tijdje. Het 88 Warm palette, eigenlijk een goedkopere versie van het Urban Decay Naked Palette, maar dan met meer , maar minder mooie en minder gepigmenteerde kleuren. Opzich best handig voor als je weg gaat en je kan veel kanten op.

Het contour palette wil ik echt heel erg graag hebben. Want (goedkope) producten om te shapen, contouren en highlighten van een goede kwaliteit vind je niet niet zo snel in de winkels. Daarom is dit palette dus ideaal. Met 2 mooie highlighters, 2 bronzers en 2 blushes. I am in for the price and quality.

Sleek palettes, wie kent ze niet ? Overal lees ik reviews over deze palette’s dus ook voor mij staat dit hoog op mijn lijstje, en dan om precies te zijn het sunset palette. Deze bevat kleuren in de roze en lichtbruine tinten. Met drie uitzonderingen van een gele,oranje en een blauwe kleur. Stiekem heb ik nu al looks die ik er mee zou kunnen maken.

Een nagellakje mag natuurlijk niet ontbreken in deze reeks, om precies te zijn het OPI nagellakje in de kleur Go On Green, een mint groen / licht groene kleur. Ik heb Sold Out Forever wel, maar die is veels te stroperig. En deze van OPI lijkt me veel fijner.

Een witte Icewatch, het perfecte horloge wat mij betreft. Zo’n mooie, met witte schakels, een wit klokje met zilvere diamantjes. Het is niet alleen een horloge maar ook nog eens een prachtig sieraad en een echte eyecatcher. Misschien kan ik deze voor m’n 16e verjaardag vragen want er hangt een behoorlijk prijskaartje aan voor een horloge.

Als laatste op mijn wishlist, en meteen het duurste, een Blackberry! Oh, van deze mobiel droom ik al zo lang. Als het goed is ga ik hem binnenkort kopen, want voor mijn site en privé is het geweldig. Overal internet, en uit eindelijk goedkoper want (bijna) al mijn vrienden en vriendinnen hebben een Blackberry. En ook mail checken en comments beantwoorden is dan veel makkelijker.

Wat staat er op jou wishlist? En welk van mijne zou jij het liefste willen?

Lots of Love,
Stacey

Tags: , , , , , ,

919 Responses to “Wishlist.”

  1. Sacha zegt:

    Ik zou ook graag de zoeva kwastenset willen hebben en nog een paar mooie lipsticks van nyx :)

  2. Stacey zegt:

    Die kwasten set wil ik al zo lang, nog meer even sparen dan!

Laat een comment achter


× vijf = vijfendertig-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.