photo frame
photo frame

My Sunglasses; Someone Has A Fake Ray-Bann.

Mijn excuses dat er een extra -n- is toegevoegd. Typofoutje! 

Ongeveer 2 weken geleden liep ik met een vriendin de Kijkshop binnen, normaal gesproken kom ik daar nooit maar dit keer dus wel. We keken wat rond en stonden op het punt om weg te gaan,todat we het rek met zonnebrillen tegen kwamen. Mijn vorige zonnebril is al een tijdje kapot, de zomer komt er aan dus het was tijd voor een nieuwe! Ik wist al een tijdje dat ik een soort Ray-Ban model wilde, ik had in eerst in stantie de zwarte in mijn hoofd maar toen ik deze op zette, was ik verliefd.


Zoals je kunt zien op de fotos is het een donkerbruin met lichtbruin / oranje ‘gevlekte’  kleur. Het montuur is een dupe van de Ray-Ban Wayfarer, wat mij betreft vind ik deze nog mooier, doordat deze glazen bruin zijn, dit laat je de wereld toch wat realistischer in zien. Daarmee bedoel ik de kleuren op aarde. En sowieso vind ik bruine glazen mooier, en zijn zij beter UV-bestendig. Qua kleur van het montuur is bruin ook handiger, je kan het goed combineren en het past beter bij mijn gezicht en kledingstijl.
Deze zonnebril is een stevig model, de neusvleugels zijn lekker stevig dus daar hoef ik me geen zorgen over te maken. De pootjes zijn zoals ‘het hoort’ bij deze zonnebril.


Al zeg ik het zelf. ik vind deze zonnebril mezelf erg leuk staan, en staat lekker vrolijk bij veel outfits. Met deze bril ben ik dan ook erg geneigd om hem op te zetten als er al een klein beetje zon te bekennen is.  Het model is niet heel groot, waardoor je er niet snel uit zal zijn als een bij with some biggie eyes. Zo waren mijn vorige zonnebrillen meestal wel, maar ik merkte dat dat toch niet zo´n groot succes was dus vandaar deze.

Deze mag dan wel niet echt zijn maar dat maakt hem in mijn geval niet minder leuk . Een vrij stevige zonnebril, die goed tegen de zon beschermt en met veel kledingstukken te combineren is.

Wat voor zonnebril heb jij ?

Lots of Love,
Stacey.

904 Responses to “My Sunglasses; Someone Has A Fake Ray-Bann.”

  1. Eljah zegt:

    Haha ik heb eer eergisteren bijna dezelfde gekocht, denk ik. Ik kan niet al je foto’s zien op m’n iPod maar ik kijk nog wel eventjes goed als ik thuis ben!;p
    Leeuk artikel meid !
    Liefs xx

  2. Stacey zegt:

    Dank je wel! Ben er nog steeds erg blij mee. Kan hem met dit weer alleen niet dragen helaas, misschien als water bescherming?

Laat een comment achter


zeven − = zes-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.