photo frame
photo frame

Sex In The City Parfum.

 

 

 

 

 

 

De serie Sex In The City kennen we allemaal wel, die ik persoonlijk echt ge-wel-dig vind, en als je de serie niet gezien hebt, heb je vast wel een van  de twee films gezien. Nu liep ik een tijdje terug door de Action en kwam deze geweldige parfum tegen, toen ik de tester zag staan was ik vrijwel meteen verliefd, alleen al na het zien van de verpakking, en dan had ik hem nog geen eens geroken. Ik was meteen benieuwd naar de geur, en ook die vind ik heerlijk . En dat voor de prijs, die onder de €3 (!) ligt. I do like it already.
Het doosje waar het zich in bevind als je hem koopt is glans wit met NewYork er op (natuurlijk in het roze) De verpakking, wat moet ik er nog even zeggen eigenlijk? Het is gewoon eyecandy, een mooi groot parfumflesje (Nou ja flesje?) die een prachtige kleurverloop heeft van boven aan doorzichtig naar onder aan een felroze fuchsia kleur. De vorm vind ik erg mooi, het heeft holle zijkanten, die boven aan een onderaan breed is. Dan de dop, die vind ik echt prachtig en erg apart, hij past goed bij de rest. De dop is vrijwel helemaal zilver met roze uiteinden er aan, die van plastic zijn gemaakt. Voordat de echte ‘ dop’  begint zit daaronder nog een zilveren gedeelte , helaas stopt de parfum daarvoor wel, maar mooi is het zeker, er zitten een soort van ronde gaatjes in wat een erg ‘ classy’ effect geeft.

Deze Sex In The City ‘ Love ‘ parfum bevat 100 ml, dat is best veel voor een parfum. Meestal zit er in een fles parfum 50 – 75 ml zit. Maar dat er zoveel in zit is natuurlijk ook wel te zien aan de grootte van de fles. Ook de ‘spuit’ waarmee de parfum gedoseerd wordt is erg makkelijk. Het enige is dat je af en toe iets harder moet duwen op de dop, maar dit betekend niet dat er dan meer of minder uitkomt. Hij doseert goed, er zitten geen dikke druppels op je na het spuiten, dus het is een goede verstuiver. Om de geur goed te laten ruiken spuit ik meestal 2 keer.

En dan nu het gene waar we allemaal het meest benieuwd naar zijn, de geur natuurlijk!
Voor de echte parfum liefhebbers, de noten in de parfum:
-Topnoten: Bergamot.Steranijs en Roze peper.
-Hartnoten: Ceylon Thee, Iris en Wilde Hyacint.
-Basisnoten: Amber,Musk en Leer.

Wat vind ik dit verschrikkelijk lastig zeg , om deze geur te beschrijven. Laat ik het zou stellen, je kan deze parfum op meerdere manieren beschrijven. Ik zal het proberen zo goed en duidelijk mogelijk te beschrijven, Don’ t shoot me if you can’ t handle it anymore!
Het is een fris en bloemig parfum, waar ik ook een redelijk zoete geur in kan ontdekken. Deze Sex In The City parfum is ook een heerlijk fruitig parfum, het doet me helemaal aan de zomer denken. Ik zal het beschrijven als een heel romantisch en lief geurtje, *Hint Hint* ;) And it ‘s a little bit sexy, maar ja wat wil je als het uit NY komt.

De geur blijf je vrijwel de hele dag ruiken, en laat geen vlekken achter in de zon. Meestal spuit ik hem rond een uur of 5 opnieuw bij, dan is de geur een beetje afgenomen namelijk.

He He, dat is er uit! Zo voor de eerste keer vind ik dat het me nog redelijk goed is afgegaan. Af en toe een beetje hakkelend maar ik leer het wel!
Al met al is het een heerlijke zomerse parfum die lang blijft zitten, en een leuk prijsje heeft.
Deze parfum is te koop bij de action voor €2,79-’. Hij is ook via het internet te koop maar dan betaal je zeker 5 keer zoveel.

Lots of Love,
Stacey.

Wat is jouw favoriete parfum? Hoe ging het artikel me af? 

1.054 Responses to “Sex In The City Parfum.”

  1. Nisrine zegt:

    Heei, leuk artikel! Maar je weet toch wel dat deze parfum niet de echte sex in the city is he? Het is niet eens volgens de serie schat, hahaha. xd dit is zeg maar alleen de parfum met een naam zoals de serie. :)

  2. Stacey zegt:

    Dankje.
    Ik weet dat het niet de echte is, maar het is wel van de serie, ;) Die hebben het bedacht, dit is een namaak van de Action (:

Laat een comment achter


drie + vijf =-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.