photo frame
photo frame

OOTD; Stripes In The Air.

Ik ben natuurlijk een echte beauty verslaafde, maar ook fashion vind ik heel erg leuk. Het lijkt me dat kleding voor elk meisje wel belangrijk is, want kom op, er goed uitzien willen we allemaal toch ? De ene dag heb ik een iets bijzonderdere outfit aan als de andere dag. Zo nu en dan ga ik jullie eens laten zien wat ik aan heb. In de outfit van vandaag draag ik een vrij simpele outfit. Ook qua kleuren combinatie en accessoires heb ik het rustig gehouden, ken je dat? Dat je een vrij rustige outfit aan doet. Nou goed laten we gaan kijken!

Laten we beginnen met de legging. Ik heb een zwarte legging aan van de H&M aan, deze is dun en lekker luchtig voor de zomer. Hij is vrij rekbaar en zit heel lekker. De kleur is dus een diepzwart en komt tot op mijn enkels. Bij deze legging draag ik een rokje, een creme / lichtbruine kleur met zwarte strepen. Ook deze komt van de H&M. Als bovenkleding draag ik wéér iets van de H&M, een diepzwart topje, gewoon een basic shirt die je ook prima bij andere outfits zou kunnen combineren.

Qua sieraden heb ik een vrij brede armband om, hierop staan een panterprint. De kleuren in de armband komen goed overeen met de rest van de outfit , vandaar ook de keuze voor deze armband.  Ook draag ik een ring, om precies een zwarte ring met een gouden ‘steen”. Natuurlijk heb ik ook schoenen aan, dit zijn mijn zwarte Vans, dit maakt de outfit toch iets stoerder. Want een rokje wordt al snel tuttig gevonden. Ik kan bij deze outfit niet zeggen dat het een tuttige outfit is in ieder geval.

Op mijn ogen heb ik een parelmoer kleurige oogschaduw van MNY, deze heb ik over het hele ooglid aan gebracht, in de crease heb ik een donkerbruine kleur van MAC aan gebracht. Op mijn ogen heb ik verder nog eyeliner aangebracht en oogpotlood op de waterlijn, dit maakt de look toch net iets meer af. Qua blush heb ik er een op van Catrice, een peach kleurtje.

Wat vind jij van deze outfit?

Lots of Love,
Stacey.

Tags: , ,

Laat een comment achter


× zeven = zesenvijftig-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.