photo frame
photo frame

NYX Round Lipsticks; Tea Rose & Frappuccino.


Voordat mijn no buy month begon bestelde ik twee lipsticks; de NYX Round Lipsticks. Deze lipsticks stonden al heel lang op mijn verlanglijstje. Vlak voor mijn No-Buy Month besloot ik ze dan eindelijk te gaan bestellen. Want onszelf verwennen moet ook gebeuren, toch? Uiteindelijk bestelde ik er twee, #628 Tea Rose en #632 Frappuccino. Er zitten zoveel prachtige kleuren in deze collectie, dat het nogal lastig is om te kiezen. Gelukkig wist ik wel al ongeveer wat voor kleurtjes ik wou dus viel het nog aardig mee, na het rond surfen op internet kwam ik uit op deze kleuren. Aangezien de swatches op de webshops meestal niet kloppen kan researchen op het internet dus geen kwaad. In ieder geval,laten we eens kijken wat ik vind van deze twee NYX lipsticks.

De NYX lipsticks zijn echt super lipsticks, ze kosten maar €2,49 en zijn daarmee de beste budget lipsticks op de markt. Zelf heb ik er ook een aantal van Catrice maar die halen het niet bij deze , en als je dan ook de prijzen gaat vergelijken zijn ze helemaal geweldig. De verpakking ziet er mooi en verzorgd uit. Het is een stevige glanzend zwarte verpakking waar het NYX logo duidelijk op te vinden is. Verder staat er op de dop de naam , het nummer en hoeveel er in zit. En is het handig dat je aan de onderkant van de lipsticks de kleur goed kunt zien. Deze NYX lipsticks bevatten 4 gram, wat ik best veel vind voor een lipstick. Verder hebben de lipsticks echt een best lekkere geur, het is een beetje fruitig , zomers en zoet. Als ik hem op heb dan ruikt hij helaas niet zo lang maar ach, de kleur is belangrijker.

(Roze = Tea Rose | Bruin / Peachy= Frappuccino)
Frappuccino is een hele mooie nude kleur met oranje, rode en bruine tinten er in. Als je hem op hebt is het een vrij matte lipstick , maar kijk je goed in het licht dat kan je enkele shimmers ontdekken.
Tea Rose is een prachtig roze kleur, ik zal het beschrijven als een oudroze kleurtje. Echt nude is hij niet en ook niet fel roze , een vrij normale lipstick dus. Ook deze is vrij mat met enkele shimmers er in. Wat ik verder heel fijn vind aan de lipsticks is dat ze heel zacht,romig en creamy zijn en goed dekken. Het zijn dus mooie matte kleuren waar ik vrijwel weinig tot geen shimmer in kan ontdekken. Echt waar, wat zijn deze lipsticks super gepigmenteerd.  Laten we nu de swatches gaan bekijken. 

Zoals je kunt zien is Tea Rose een redelijk felle roze kleur met een lichte shimmer in het licht. Het komt redelijk in de buurt van oudroze, waar overigens niets mis mee is. Ik vind het echt een hele mooie warme en donker roze kleur, die zeker geschikt is voor in de zomer.  In tegenstelling tot Tea Rose is Frappuccino een hele andere kleur en is dit meer een kleur die ik in de winter of herfst zal dragen. En met uitzondering bij een bruine outfit. Maar goed, het is een vrij bruine kleur die op de swatch een erg rode ondertoon lijkt te hebben. Het komt dus totaal niet overeen met de kleur in de lipstick zelf. die je ziet als je hem ‘open maakt’.

De swatches op mijn lippen.


Zoals je kunt zien is Frappuccino een bruine kleur en heeft hij inderdaad een oranje ondertoon, i like it!
En Tea Rose is lichtroze op mijn lippen, en is nog behoorlijk fel , een barbieroze kleurtje.

Al met al zijn het dus goed gepigmenteerde lipsticks die je heel fijn aan kunt brengen, een fijne textuur hebben, een mooie verpakking hebben en nog een geweldige prijs hebben. Als je het mij vraagt zijn het dus echte aanraders.
Te koop bij oa. Boozyshop, Enchantra & Pixie Perfect.

Heb jij NYX Round Lipsticks ? Zo ja, welke en wat vind je ervan?

Lots of Love,

Stacey.


208 Responses to “NYX Round Lipsticks; Tea Rose & Frappuccino.”

 1. Sacha zegt:

  Ik heb er nog geen enkele van, maar ik wil er binnenkort nog wel een paar bestellen

 2. Claudia zegt:

  Tea rose staat ook nog zeker op mijn wishlist, binnekort toch maar eens gaan bestellen dan. :)

 3. Stacey zegt:

  Zeker doen, ze zijn echt de moeite waard!

 4. Stacey zegt:

  Goed idee, haha. Ben er heel tevreden over, heb hem veel gedragen. Love the color.

Laat een comment achter


negen × twee =-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.