photo frame
photo frame

Mijn dagelijkse bakje.

Er zijn een aantal producten die over het algemeen het meest gebruik, en ik denk dat iedereen dat wel heeft. Het is dan ook erg handig om al deze producten op één plek bij elkaar te houden, zodat je niet je hele stash door hoeft te zoeken. In mijn geval is dat het bakje van de Action die ik voor ongeveer 3 euro kocht. Benieuwd wat er in dat bakje zit? Lees dan verder!


En bereid je voor want het is veel tekst! 
Zo ziet het bakje er dan uit met al mijn  producten er in, het draagt er ook bij dat m’ n kamer een stuk opgeruimder is dan eerst. Aangezien alle make up die ik dagelijks gebruik eerst overal door m’n kamer heen zwierf. Een verschrikkelijk handig bakje dus. 

Lipproducten

Om te beginnen mijn lipsticks + 1 lipgloss, hier zitten de NYX Lipsticks in , in de kleuren Frappuccino en Tea Rose, (waar ik hier al over schreef) , dit zijn namelijk prachtige lipsticks, die redelijk nude zijn en heel prettig in gebruik zijn. Ook zit mijn Catrice Lipstick daar schreef ik hier over) er in, een mooi roze kleur met veel shimmers , die lekker zomers is en daar grijp ik met het mooie weer ook snel naar. En tot slot nog een mooie lichtroze Glam Shine Lipglos van Loreal Paris, het is dus een lichtroze kleur, die op m’n lippen eerder alleen een doorzichtige lipgloss met shimmer lijkt te zijn, maar ook dat is mooi.


In het dagelijkse bakje, zit mijn Dokter van der Hoog dagcreme. Zoals jullie neem ik aan allemaal wel zullen begrijpen is een dagcreme onmisbaar in je dagelijkse routine. Deze komt uit de Clear Skin collectie en verminderd de talg productie en is vooral erg voedend en hydraterend. (Binnenkort een review?).

Gezichtsproducten

Dan ligt er ook nog  mijn compact powder van Catrice, deze heb ik behoorlijk vaak gebruikt zoals je kan zien. Het is echt de perfecte kleur voor mij. Het is een fijne poeder waarmee ik het geheel mooi kan matteren.

Mijn favoriete concealer, een concealer van Miss Sporty, precies de goede kleur en heeft een fijne textuur. Concealer gebruik ik elke dag, voor mijn wallen en voor andere onzuiverheden.

En daar is een zeer geliefd product voor in de zomer, mijn favoriete bronzer van Miss Sporty, om precies te zijn de ‘ Ohh! Tan So Fine Bronzer. Hierin zit een mooie bruine kleur die een fris en naturel kleurtje geeft op je gezicht, ook zit er een ‘gele’ poeder in, als ik hem swatch of op doe, is het eerder een highlighter aangezien het vooral shimmer is, wat natuurlijk ook niet verkeerd is. Ook kan je deze prima aan het begin van de zomer gebruiken als we nog niet ‘ beach proof’ zijn.

Natuurijk mag een mooie blush niet ontbreken, ik merk dat ik in de zomer snel voor een wat meer peachy / lichtroze kleur blush kies, maar ook een mooie shimmery blush is erg favoriet. Vandaar dat mijn ‘ Catrice Soft Mineral Powder Rouge’  blush hier ook in zit. Zoals je kan zien heb ik de pan al ernstig geraakt. So, a real favorite. Achter deze blush ligt er nog een van MNY, een lichtroze blush with some of shimmers, pretty! En last but not least of the blushes, mijn Hema blush, het is een gebakken blush die niet heel veel kleur afgeeft ( oudroze kleur ) , maar wel een shimmer bom is!

Mijn nieuw gekochte Catrice blushstick. wat is dit een fijn product zeg. Het handige is dat het erg compact is en je er geen kwast voor nodig hebt. En ook de kleur is erg mooi, een mooi subtiel effect.

De ‘Essence Soft & Natural Foundation’  zit er in maar gebruiken doe ik hem nauwelijks. Sowieso is de kleur een tint te donker, maar in de zomer valt het nog redelijk mee want ee beetje gebruind zijn we allemaal. Eigenlijk staat hij er dus een beetje niks te doen, en kom ik hem maar af en toe uit z’ n verveling verlossen ;) .

In dit bakje zitten twee mascara’s, waarvan de NYX Doll Eye Mascara’  er eentje is. Een fijne mascara die een heel handig borsteltje heeft en waterproof is. Een echte must in de zomer dus! Op het moment neig ik meer naar mijn andere mascara maar als het echt warm is, pak ik deze.

En dan de volgende mascara, de ‘ Miss Sporty XX Volume Mascara’ deze is niet waterproof maar dat maakt hem niet minder fijn. Het is een fijne mascara, die mijn wimpers krult,separeert en volume geeft. Waarom een mascara? Dat snappen we allemaal wel neem ik aan.

Onmisbaar dit product! Een oogschaduw basis van NYX. Het is een witte kleur en hij is lekker creamy. Kleuren komen hiermee zoveel mooier uit en de oogschaduw zal niet – minder snel gaan creasen. Ik kan er niet meer zonder.

Dit  ‘ DA Kohl Pencil’ is een mooi diep zwarte kleur en blijft goed zitten op de waterlijn.

De ‘ Essence I love Berlin eyeliner’  is op dit moment mijn favoriete eyeliner. Het is een mat zwarte eyeliner met een dun kwastje wat erg fijn aanbrengt.

Wenkbrauwen zijn simpel weg gewoon heel belangrijk voor de uitdrukking op je gezicht. Dit donkerbruine wenkbrauwpotlood van Catrice mag dan ook absoluut niet ontbreken. Willen mijn wenkbrauwen een dagje niet mee willen werken, gebruik ik deze trucendoos.  Ps. De camera wou niet scherp stellen op dit product, want na 15 pogingen geef ik het op. Sorry!  

Een lipgloss van de H&M, Mooie donkerroze kleur  met veel shimmers, alleen plakt deze erg, dat is wel jammer. En een groot voordeel, hij ruikt heerlijk naar watermeloen.
Ook zit er een lipgloss van Miss Sporty in, dit is een transparante lipgloss, die ik gewoon los als lipgloss draag of over een matte lipstick heen. Wat ik fijn vind is dat het kwastje erg klein is en er niet te veel product aan gaat zitten.

Oogschaduws! Eindelijk bij mijn favoriete product aangekomen.  Een Catrice oogschaduw, een mooie donkerroze matte kleur die je zelfs als blush zou kunnen gebruiken. Vooral een kleur die ik in de zomer veel gebruik.  (Op het moment van schrijven 27/4, zit er ook een pigment van 2 true in.) En dan, mijn trots in m’ n stash. Een MAC oogschaduw, deze kreeg ik opegstuurd van Claudia ( Een vriendin die ik ook persoonlijk ken via vakantie. En per toeval tegen kwam op het internet.)  Zelf gebruikte ze hem nooit en had hem enkel 1 x geswatched. Wat een mooie kleur, een donkerbruine matte kleur, die een beetje richting goud neigt op het moment dat ik hem op doe.  En een shimmer oogschaduw mag niet ontbreken natuurlijk. Deze is van MNY, en is een parelmoer kleur. I like!

Dit waren de producten die ik in mijn dagelijkse bakje heb zitten. Soms verdwijnt er een product uit het bakje en komt er een ander product voor in de plaats, maar over het algemeen is dit de basis.

Wat zit er bij jou in je dagelijks bakje?

Lots of Love,
Stacey.

Laat een comment achter


+ negen = zeventien-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.