photo frame
photo frame

Mac Oogschaduw – Texture.

Een tijd geleden had ik dan eindelijk een MAC product in mijn stash! *Yay* Ik ben er zo ontzettend blij mee, het is een kleur, wat echt helemaal mij is. Ik was heel erg benieuwd naar dit product, want mijn verwachtingen waren erg hoog. Laten we gaan kijken naar mijn mening en de swatches.

De MAC oogschaduws komen in een mooie strakke zwarte verpakking, hierop staat enkel wat informatie, en de naam van de oogschaduw. Heel chique natuurlijk, maar misschien een beetje saai. Wat het aan de ene kant wel duur en professioneel doet ogen. Als ik het product in mijn handen heb geeft het een echt luxe gevoel.

Ik kreeg de oogschaduw (van Claudia ), en het kan daarom zijn dat de oogschaduw er niet 100 % nieuw meer uit ziet, maar dat maakt niks uit! Het is om precies te zijn in de kleur Texture, hij lijkt in de verpakking erg mat maar stiekem zitten er toch echt shimmers in. Niks mis mee hoor, dat is het bedrog van ons oog. MAC beschrijft het als een peachy, bruine kleur, waar ik het niet helemaal mee eens ben. Verder is de verpakking van de oogschaduw op de onderste foto dus, gewoon net zoals alle andere verpakkingen, chique maar stijlvol.

De oogschaduw bevat 1,5 gram, dit vind ik niet veel als je bekijkt dat andere oogschaduws zo’n 2,5 – 4 gram bevatten. Maar we mogen niet zeuren want het is een prima oogschaduw, van een fantastisch merk. De textuur ( Haha, wat een woordspeling) is heel fijn, het is een vrij zachte oogschaduw, hierdoor blend hij heel fijn uit en creast dus niet snel. Het enige nadeel is dus dat als je hem laat vallen hij waarschijnlijk niet heel meer is. (Logisch!)

Zoals je ziet is de kleur op beide foto’s erg verschillend. En precies daarom heb ik ze er allebei opgezet. Ik heb namelijk het idee, dat ik de kleur het ┬ábest kan beschrijven als een middenweg tussen beide. Een redelijk donker bruine kleur met hele lichte shimmers en een goude tint er in, wat de kleur erg mooi maakt. Een nude kleur die heel goed te combineren is.
De Swatch!

Ten eerste wil ik zeggen dat het niet helemaal overeen komt met hoe het er in het echt uitziet. Dan is hij namelijk gepigmenteerder en een tikkeltje donkerder. Een soort van chocolade achtige kleur met een gouden toon, dat is hoe ik ehm zou omschrijven. Het gene wat dus wel te zien is is de goude gloed ( of zie ik spoken? ) , en de prachtig bruine kleur. Want deze oogschaduw is zeker goed gepigmenteerd en is precies wat ik verwachtte van MAC.

Om je een beetje een idee te geven hoe het er op je ogen uitziet heb ik een look gemaakt samen met een kleur van MNY. Erg goed gelukt, al zeg ik het zelf. Ik heb over het hele ooglid heb ik de MNY kleur aangebracht, en in de crease de Texture van MAC. Ik heb hem expres iets meer omhoog geblend, zodat het beter te zien is met open ogen. De kleur overloop is wat mij betreft goed gelukt, want wat is deze fijn om te blenden.

Heb jij een product van MAC? Zo ja, welk product ?

Lots of Love,
Stacey.

Tags: , , , ,

1.024 Responses to “Mac Oogschaduw – Texture.”

  1. Sacha zegt:

    Mooie oogschaduw! Een redelijk rustige kleur, maar hij is wel bijzonder :)

  2. Stacey zegt:

    I am lovin it!

Laat een comment achter


− acht = nul-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.