photo frame
photo frame

LOTD; Today It’s Natural.

Zo af en toe heb 9ik van die dagen dat ik wat looks ga proberen zo ook een tijdje geleden. Het is een vrij natuurlijke look die ik erg goed gelukt vind. Ik zou hier best mijn signature look van kunnen maken. De look is totaal budget proof, op één product na, namelijk mijn MAC oogschaduw. Op de foto’s zien jullie mijn ooglook, blush en lippen. Let’s take a look.


Laatst kocht ik een duo van Essence met twee hele mooie naturel kleuren, hiermee wou ik graag een look maken, en ook mijn MACoogschaduw wou ik er in verwerken, dus ging ik aan de slag. De kleuren van Essence zijn vrij shimmery en die van MAC is bijna helemaal mat en bij elkaar gaf het wel een erg mooi effect.Nu een foto van een dag later, hierop zie je  de kleuren vanuit een andere licht inval, zo zie je dat de kleuren een net iets andere kleur hebben bij ander licht.

Zoals je ziet is de kleur die ik over het gehele ooglid aan heb gebruik een vrij lichte kleur , soort cream ,met shimmers.  De kleur is ook prima als highlighter te gebruiken. In de crease heb ik de donkere kleur van het duo aangebracht. Ook deze zit vol met shimmers, het is een donker bruine kleur, en doet me denken aan chocolade. Aan de buiten kant van m’n oog zit de MAC oogschaduw, een goud / donker bruine matte kleur, niet alleen aan de buitenkant maar ook langs de onderste wimperrand. En natuurlijk is het geheel goed geblend.

Om de look helemaal af te maken heb ik ook eyeliner aan gebracht. Dit geeft je ogen een openere blik en daardoor komt de look beter uit. Het gene wat ik in deze look belangrijk vond was het kleuren contrast tussen licht en donker, dit is ook wel te zien op de foto’s.  Dit alles bij elkaar is dus een mooie naturel look geworden die je ogen echt oplicht. Bij deze look vind ik het het mooist om een lichte lipgloss te gebruiken zodat je ogen er toch uitspringen ondanks de kleuren.

Op mijn wangen heb ik een roze blush van NYC gebruikt, deze heb ik licht aangebracht. Hoe ik hem aangebracht heb is het een mooie schattige roze kleur. Zoals ik net al zei vind ik een nude kleur mooi staan op mijn lippen, vandaar deze donkerroze kleur lipgloss ( bijna dezelfde als mijn eigen lippen ). Een kleur met een prachtige glans.  Verder heb ik eigenlijk alleen op mijn waterlijn en net iets er onder oogpotlood aangebracht en dit  gesmudged.

Hier onder staan alle gebruikte producten bij elkaar.
-Jumbo Eye Pencil in #604 Milk.
-Oogschaduw Duo Essence  in #05 Ever Glam.
-Oogschaduw Mono MAC in Texture.
-Blush NYC 723A Pink Cheek Glow.
-Lipgloss Max Factor, de naam is er af gesleten.
-Eyeliner stift Catrice in #30.
-Catrice Kohl Kajal Pencil, ook hiervaan geen naam bekend.
-Miss Sporty Mascara, de XX Volume Mascara.

Deze look zal ik denk ik vaak gaan dragen, en ik hoop dat jullie hem een beetje goed gelukt vinden. Binnenkort zal ik ook wat vrolijkere look proberen te maken.

Wat voor looks vind jij het mooist. En was deze goed gelukt?

Lots of Love,
Stacey. 

Laat een comment achter


− vier = drie-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.