photo frame
photo frame

I Will Show You My Room.

Alweer een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik een roomtour wou doen, maar natuurlijk wil ik dat ! Sinds ik verhuisd ben vorig jaar ben ik heel trots op mijn kamer, vooral omdat ik hem helemaal zelf heb ingericht en alles zelf heb uitgekozen. De hoofdkleuren zijn zoals je kan zien, Roze, Wit en Zilver. Laten we gaan kijken hoe mijn kamer er zoal uit ziet.

Zo ziet mijn kamer er uit als je in de deur opening staat, het is opgeruimd zoals je ziet en zo is het meestal wel op mijn kamer. Persoonlijk vind ik het erg rustig ogen, het is niet te druk alleen de muur links is wat drukker met kleuren en een print. Het zijn licht roze bloemen met paarse ‘ slierten’ en een zwarte achtergrond.  Met af en toe wat zilver tussendoor. Ik vond dat dit redelijk drukke en donkere behang prima kon door het grote raam met dus veel licht.

Als je binnenkomt zie je aan je rechterhand meteen een wit tafeltje van de Ikea, hierop heb ik twee hoge, smalle witte vazen, en een roze bloempot met een neppe plant er in. Het tafeltje staat er natuurlijk niet alleen voor de sier, het is ook praktisch voor als ik op mijn bed zit met vriendinnen en het dus als bank gebruik, dat ik daar wat dingetjes op kan zetten zoals drinken. Praktisch en leuk dus.

Aan de ene stang van mijn bed hangen mijn kleine tasjes voor als ik snel weg ga, naar de stad bijvoorbeeld. Dit is puur praktisch.

Aan dezelfde muur even verder op staat mijn grote witte bed van de Ikea. Veel meiden zullen deze denk ik wel hebben. Als ik alle kussens die ik heb langs elkaar tegen de rand zet, kan ik hem ook al bank gebruiken. Qua dekbedovertrekken heb ik altijd roze er op liggen, de ene keer deze of de andere keer weer één met een roze print. De twee grote roze kussens heeft mijn oma voor mij bekleed, echt heel lief en ze zijn goed gelukt, de twee grijze daarvoor komen van de Xenos, deze kreeg ik van mijn andere oma, en de gene voorop heeft mijn oma ook zelf gemaakt. ( Wat heb ik lieve oma’s he? ) Op mijn bed ben ik verliefd! Hij ligt zo lekker. (:


Boven mijn bed hangt een witte plank, deze heeft geen functie en hangt er voor de sier. Hierop staan roze en witte geurkaarsjes en een zwarte Budha. Want ik ben dol op gezelligheid in m’n kamer.

Aan de andere kant van mijn bed liggen er op de grond twee grote witte kussens, deze kan ik op mijn bed er bij leggen bijvoorbeeld. Verder staat mijn grote statief daar.

And there is my huge window.  Zo een groot raam is echt heel fijn, zo heb ik lekker veel licht in mijn kamer waardoor ik er goed foto’s kan maken en goed kan filmen. En licht is sowieso fijn, lekker het zonnetje in mijn gezicht als ik aan het werk ben, i love it.

In de vensterbank staan rechts twee fotolijstjes van mezelf toen ik nog jong was. Dit was vlak voordat mijn broertje geboren werd in de Efteling.  Naast de lijstjes staat mijn wekker, onmisbaar in een tiener kamer lijkt mij. Wakker worden is voor mij soms nogal een groot probleem dus dan is deze ideaal. Aan de linkerkant van de vensterbank staan mijn I-pod bozen en liggen mijn mobiel en I-pod, lekker binnen handbereik tijdens het werken.
En dan achter in de kamer, het onmisbare, mijn bureau. The place where the magic happens. Een ruim wit bureau waar ik veel op kwijt kan en de ruimte heb om te werken. Zo staat mijn laptop er natuurlijk met GlossyTrends op het scherm , en staat er daar achter een lamp met een zilvere stang en een grote licht roze kap met een witte print. En daar weer naast staat een wit barok bakje met allemaal pennen, potloden, stiften , scharen ,lijm en plakband. Naast dit bakje ligt mijn rekenmachine.
Aan de kant van het bureau waar de kast begint, staan de leukste dingetjes, mijn spiegel met vergrotende kant, het dagelijkse bakje van de Action die normaal gevuld is , en een wit bakje met kwasten.

En dan de kast met vakken! Hierin zit links boven in een bak met allemaal beautyproducten, zoals cremes, zeepjes , maskers en scrubs. Daarnaast staat mijn 88 matte palette met nog een ander palette van de Douglas. ( De parfums staan nu op een andere plek, lees verder!)  Dan staat er rechts boven dezelfde witte mand maar dan met haar spullen, zoals shampoo conditioner en haarlak. Ook ligt mijn ‘alles in één tang’ van Babyliss daar, + mijn kam en borstel. Naast deze bak staat een grote vaseline pot met daarin allemaal samples, en liggen er wat boekjes van make-up merken.
In het vak links onder staan drie roze bakjes met make- up, één met gezichtsproducten, één met mascara’s en één met allemaal potloodjes. Het witte bakje wat je ziet staan, daarin zitten allemaal wattenschijfjes / staafjes.
En dan het vak rechts onderin, hierin zitten ook weer drie roze bakjes met make-up, één met lipglosses + lipverzorging, één bakje met oogschaduw’s en één met de vorm van lipsticks dus ook balsems.  In het plastic bakje zitten haar klipjes, speldjes en elastiekjes.

Boven op de kast staat een rieten mandje met alle producten waar ik nog over moet schrijven en die ik dus nog moet uittesten. Verder ligt daaronder een schriftje met daarin artikelen die ik wil schrijven + ideeën, planningen to do lists en wishlists, kortom, van alles. Nu staan hier ook nog mijn parfums op, voor de gezelligheid. Iets er boven hangt een dikke plank van de Ikea, hierop staat rechts een houdertje met een foto die gemaakt is tijdens een Sweet 16 , met daarnaast een roze hartjes kaars en een mini roze spaarvarken. En rechts staat een groot fotolijstje van de Xenos met daarin een oude foto van mij en mijn neefje, twee vriendinnen en een foto toen ik baby was.

Ook aan de onderkant van het bureau zitten nog vakken. Links boven in het vak staat een mandje met daarin allemaal electronische spullen zoals opladers en verbindings kabeltjes. Mag niet ontbreken natuurlijk. In het vak rechts boven staat mijn roze mand met nagel producten zoals nagellak, nagellak remover, vijlen en nagelknippers en teenspreiders. Naast deze bak staat nog een voorraadd watten schijfjes / staafjes.
In het vak links onderin liggen mijn grotere tassen, zoals mijn Primark tas, en mijn Converse tassen. En dan in het vak rechts onder staat een mand met allemaal tijdschriften. Voor de kast staan mijn Vans.

Dan een heel schattig barok kastje die ik voor mijn verjaardag vorig jaar kreeg. Hierboven op staat een roze fotolijstje waar nog steeds foto’s van mij en mijn vriendinnen in moeten. Dit gebeurt snel hopelijk! Hiervoor staan nog drie kaarsjes die door gehandicapten zelf zijn gemaakt, echt heel cute. Laten we gaan kijken wat er in zit.In de bovenste lade zitten sieraden, zoals kettingen, armbanden en grotere oorbellen. In de middelste lade liggen riemen, zonnebrillen en een bakje met ringen, kleine echt zilvere kettinkjes + kleine oorbellen.  ( In de onderste lade zit niks)

En dan mijn trots in mijn kamer, mijn kroonluchter. Ik ben er echt helemaal dol op, het is een witte kroonluchter met om de lampjes, kapjes die op kaarsen lijken alsof er kaarsvet langs loopt. Erg schattig dus.

Als laatste staat er dan mijn grote kleding kast, het is een zilveren die helemaal bij de kamer past! Een grote spiegel, hierin kan ik goed kijken of de outfit echt leuk staat, en ook mijn moeder kijkt regelmatig in de spiegel. Binnenkort een kledingkast tour.

Dit was mijn kamer dan! Ik hoop dat jullie een beetje een impressie van mijn kamer hebben gekregen en het leuk vonden om te zien.

Wat voor kleuren heeft jou kamer?

Lots of Love,
Stacey.

Tags: , , , ,

609 Responses to “I Will Show You My Room.”

 1. Jasmijn zegt:

  supertoffe kamer stees! die foto’s bij de efteling zijn leuk<3
  x

 2. jeanique zegt:

  dag, ik op zoek naar die lange smalle vaasjes, kan jij mij helpen?
  super leuke kamer!!

 3. Stacey zegt:

  Sorry ik zou niet weten waar die gekocht zijn, waarschijnlijk van de IKEA.
  Dank je.

 4. Tessa zegt:

  Super leuke kamer!!
  Leuk ingericht!

 5. Stacey zegt:

  Dank je wel !

Laat een comment achter


× zes = twaalf-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.