photo frame
photo frame

Girls Day!

Vandaag ga ik  jullie wat dingen laten zien die je kan doen op een dag of avond dat je lekker alleen bent, alle tijd hebt! Verzamel al je make-up ,beauty en haarproducten bij elkaar en maak er een dag je voor jezelf van!

Heb jij ook weleens zo’ n dag dat je nergens zin in hebt ? Dat soort dagen zijn daar helemaal geschikt voor.

Op het moment dat je wakker wordt ga je ten eerste jezelf eens lekker verwennen met een heerlijk ontbijtje. Denk hierbij aan croissants, jus d’orange en een heerlijk gekookt eitje. Zo begin je de dag  goed en kan je er de rest van de dag lekker tegen aan. (Niet dat je veel gaat doen, haha)

Je hebt je ontbijt achter de kiezen en zit vol energie, (tenzij je absoluut geen ochtendmens bent een een verschrikkelijk ochtendhumeur hebt) maar daar gaan we niet van uit, pak wat ingrediënten bij elkaar ,zoek wel via het internet op of het geen kwaad kan, of zoek een recept, en maak de beautyproducten zelf. Zo bespaar je ook nog eens geld + product en het is leuk om te maken.

Na dat je een tijdje lekker geluierd hebt achter de televisie ga je langzamerhand naar boven, en pakt een scrub(lichaam,gezicht en voeten) , facewash, haarmasker, gezichtsmasker. Zorg er wel voor dat je van te voren je gezicht goed gereinigd hebt. Confisceer de douche en de badkamer lekker lang, en geniet van de heerlijke producten.

Waarschijnlijk is je maskertje aan het intrekken, pak intussen al je tijdschriften er bij en blader ze door e, en pak er een kop thee bij hierbij mag natuurlijk je Ipod niet ontbreken, en voor je het weet is het tijd om je masker er af te wassen. Vergeet niet om achteraf een dag crème op te doen.

Hmm, heerlijk gedoucht en je hebt een zijde zachte huid, dit is het perfecte moment om je prachtig op te maken, bedenk een mooie look, en desnoods meerdere, zo zie je er de hele dag stralend uit. (: Zoek desnoods je hele stash door , wie weet ontdek je nog leuke producten.

Zorg dat je een stapel feel goed movies / series in huis hebt zodat je daar de hele dag zoet mee bent. Pak er een grote bak popcorn / chips bij , koekjes , snoepjes en chocolade. Zo geniet je natuurlijk extra van de film of serie (:

Ben je een echte vrouw en kun je dus meerdere dingen tegelijk ? Graai je nagelbak door en zoek de mooiste kleur of kleuren combinatie uit, lak je nagels and you look fabulous.

Heb je alle films en series die je had uitgekozen afgekeken, of ben je het zat geworden. Bel je vriendinnen en nodig ze uit, haal een pizza of ga langs de plaatselijke snackbar ( waar die ene hunk werkt ;) , nestel je op de bank met zijn allen voor de televisie en ga GTST kijken. Je kunt natuurlijk televisie blijven kijken, maar je kunt er ook voor kiezen om opnieuw een beauty avondje te houden met elkaar, maak jezelf op per persoon, en doe een fotoshoot. Dit zorgt voor hele leuke momenten met elkaar en geweldige foto’s. Ga van prachtig mooie looks tot een look waar jullie net clowns zijn want zeg nou zelf, wat is er leuker dan een muur vol foto’s met je vriendinnen? Zet in de tussentijd de muziek hard aan, zing en dans mee en je zult er van genieten!

Ik realiseer me dat het niet heel origneel is maar vond het toch wel leuk om eventjes met jullie te delen.

Wat doe jij op zo’n dag, alleen of met je vriendinnen? Of heb je nog tips? Vertel het me bij de comments!

Lots of Love,
Stacey.

Tags: , , ,

1.019 Responses to “Girls Day!”

 1. Eljah zegt:

  Superleuk meid! Goed idee om deze vakantie nog eens te doen.
  Haha ik dacht echt OMG toen er girls day stond. Dat zijn dan die dagen dat meiden dingen met techniek krijgen omdat ze willen dat meer mensen de techniek in gaan, haha zo saai! Maar gelukkig ging je daar niet over schrijven, goed zo.

  Xx

 2. Sacha zegt:

  Leuk! Zo’n dag is echt ontzettend gezellig. Eigenlijk heb ik elke vakantiedag stiekem wel een beetje een luierdag, maar echt een girls day heb ik nog niet gehad. Misschien dat ik maar wat vriendinnen moet bellen.

 3. Stacey zegt:

  In de vakantie is het inderdaad ook leuk! Haha, nee over dat soort dingen schrijf ik meestal niet. ;)

 4. Stacey zegt:

  Grap your phone and call. Je zult er veel plezier aan beleven!

Laat een comment achter


× twee = achttien-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.