photo frame
photo frame

Do you want a cup of tea?


Normaal gesproken ben  ik iemand die vooral frisdrank, sapjes en ijsthee drinkt. En in de winter een kop chocomel. Maar de laatste tijd ben ik helemaal in to thee. Vooral als ik aan het bloggen ben, gaan er behoorlijk wat liters thee ( en koekjes natuurlijk!) naar binnen. Nee hoor, liters valt nou ook wel weer mee. In ieder geval, als ik ‘ s ochtends wakker wordt gaat de water koker aan, en hangt het thee zakje al in mijn Blond kop.
Zoals ik net al zei ben ik sinds kort dol op thee en blijft het alleen maar bij de ‘Engelse Melange Thee’ van de Jumbo. Ik zou niet weten waarom maar deze thee vind ik gewoon het lekkerst. In smaken omschrijven ben ik geen ster dus dat zal ik dan ook maar niet proberen. Van een grote mok thee kan ik echt genieten, vooral met het wat druilerige weer drink ik het veel. Sowieso elke ochtend bij het ontbijt en verder de hele dag door tijdens het bloggen. Tussendoor komen er natuurlijk ook nog wat koekjes aan te pas. Want wat is thee zonder koekjes ? Lekker, maar met een koekje natuurlijk nog lekkerder.

Ik drink thee vooral uit grote mokken, ik vind dat fijner drinken en dan hoef ik minder vaak op te staan om nieuwe in te schenken (Lazy Me). Vooral mijn ‘Blond’ mok die ik vorig jaar kreeg is een grote favoriet. Tijdens het bloggen staat er standaard een pot thee en een suikerschudder (Is dat een woord?) naast me.  Wist je trouwens dat thee heel gezond is? Het heeft een werking op je energie, waardoor je een minder moe gezicht hebt en dus meer kan doen. Ook vermindert het de kans op een hartaanval.

Maar ook op het gebied van beauty kun je er een hoop leuke dingen mee doen, hierover zal ik binnenkort nog een artikel schrijven! Al met al, kunnen we constateren dat ik een echte theeleut ben, die dol is op Engelse Melange Thee. En op cookies natuurlijk!

Drink jij vaak thee? Zo ja, welke thee en tijdens welk uur van de dag?
Lots of Love,
Stacey.

 

Tags: , ,

488 Responses to “Do you want a cup of tea?”

 1. Eljah zegt:

  Haha ik dronk eerder ook nooit zo vaak thee.
  Nu wel veel meer, ik begin het steeds lekkerder te vinden.
  Turkish apple is mijn favoriet!
  En wanneer,, tja, als ik zin heb!

  Leuk artikel meid!
  xxx

 2. Stacey zegt:

  I love tea! Die is ook wel lekker inderdaad, die drink ik meestal bij mijn oma, haha.
  Thankyou!

Laat een comment achter


− twee = vier-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.