photo frame
photo frame

Celebs en hun tattoo’ s.

 

 

 

 

 

 

 

Tattoo’s ik denk dat we daar allemaal wel onze eigen mening over hebben. Persoonlijk vind ik dat een vrij kleine en rustige tattoo op sommige plaatsen (denk aan; Pols,Enkel,Schouderblad) best mooi en vrouwelijk kan zijn. Maar wat ik echt niet mooi vind zijn levensgrote schilderkunsten all over. Alhoewel het sommige mensen best kan staan ben ik er persoonlijk geen fan van. Veel mensen hebben tattoo’ s die meestal een speciale betekenis hebben, maar wat hebben de celebs voor tattoo’s eigenlijk en wat betekenen die voor hun?

De meeste celebs hebben wel een tattoo, en als ze dan op de rode loper verschijnen in de  ’ oh zo mooie gale outfit’  en met een prachtige visagie + haarlook vallen de tatoo’s behoorlijk op. En daarom heb ik van een aantal vrouwelijke celebs hun
tattoo’s op een rijtje gezet.

Vandaag beginnen we met Nicole Richie, op haar linker enkel heeft ze een vrij bescheiden en ,naar mijn mening, een mooie tattoeage, het is een soort getekend enkel bandje met daaraan een kruisje. Het is een tattoo die veel meiden laten zetten. Verder heeft ze ook een aantal stipjes op haar vinger waar wel een grappig verhaal achter zit, de tattoo artiets liep even weg en zei tegen haar dat ze van het apparaat af moest blijven, maar Nicole deed dat natuurlijk niet, en heeft zich zelf zo een aantal stipjes rijker gemaakt. Verder heeft Nicole nog een aantal tattoeages maar die laten we achter wegen.

Ook de zus van Nicole Richie, Christina Ricci, heeft een hele mooi bescheiden tattoo, maar dan op haar schouderblad. Het is een heel mooie leeuw. Het zijn dunne lijnen  die ver en sierlijk uit elkaar zijn getattoeerd. De gedachte die er achter zit is lichtelmijk geinspireerd op de leeuw Asian uit de film ‘  De Kronieken van Narnia: De Leeuw, de Heks en de Kledingkast’ . Asian is een leeuw die in deze film eindelijk vrij was, en aangezien Christina zich door haar hevige tienerjaren heen worstelde, en toen ze 18 was het huis uit ging en een soort van ‘ onstnapt’ was, voelde ze zich sterk aan getrokken tot Asian en liet een leeuw op haar rechterschouderblad tattoeren.

En in deze reeks met celebs die tattoo’s hebben mag onze Lady Gaga natuurlijk niet ontbreken. Ook Gaga heeft meerdere tattoo’s op haar lichaam maar ik vind deze toch wel het mooist. Ze heeft onder haar arm namelijk de sierlijke maar toch Gaga-achtige tekst: ‘ Little Monsters’ laten zetten. Ze heeft de naam Little Monsters laten zetten omdat dat de bijnaam is die ze voor haar fans gebruikt, leuk bedacht Gaga!

Bij Katy Perry staat er op haar rechter boven arm of te wel Biceps, de tekst Anuugacchati Prahava’ laten tattoeren, deze tekst heeft ook haar man Russell Brand laten tattoeren omdat dit het levensmotto is van de twee. Maar Stacey, wat betekend het dan? Het betekend in het Engels’ Go With The Flow’. Ze zijn allebei nogal erg ‘ Cheesy’  wat liefde betreft dus met deze tattoo willen ze dus zeggen dat ze er gewoon voor moeten gaan. Overigens heeft Katy Perry nog twee tattoo’s , namelijk op haar linker pols de tekst ‘ Jezus’ , omdat dat veel voor haar betekend en ze er heilig in gelooft dat er iets was voordat wij op aarde kwamen. En als laatst heeft ze op haar enkel nog een aardbei getatoeerd staan.

Jennifer Aniston heeft ook een hele mooie tattoo , met ook een mooie betekenis. Er staat met prachtige letters ‘ Norman’ geschreven. Hij staat om precies te zijn aan de binnenkant van haar rechtervoet, en valt niet heel erg op maar de betekenis is in ieder geval heel mooi. Norman is namelijk haar hond, die overleden is. Ze had nooit gedacht dat dat zo gebeuren , en was er ook best wel een beetje van streek van. De tattoo is een eerbetoon aan Norman voor zichzelf, dat ze hem nooit zal vergeten.

Heidi Klum mag zichzelf ook aan deze lijst toevoegen met een prachtige tekst aan de binnenkant van haar rechterarm. ‘Seal’ is de tekst die er geschreven staat met daarachter aan drie sterren, deze staan voor haar drie kinderen. Omdat haar familie alles voor haar betekend. De tattoeage is getattoeerd met bruine inkt, omdat die kleur overeen komt met de huidskleur van Seal (haar man).

Dan hebben we ook nog Victoria Beckham met een tattoo! Zij en haar man David delen niet alleen de echte liefde maar ook delen ze een liefde voor tattoeages. Ze hebben er beide meerdere maar deze is toch wel het meest speciaal. Ze hebben hiervoor speciaal een Engelse tattoo artiest over laten vliegen, om op haar linkerpols de initialen van haar man te laten zetten.

Last but not least, Rihanna! Hoe kan het ook anders, ook zij heeft natuurlijk een aantal tattoeages op haar lichaam laten zetten. Rihanna heeft een hele grappige uitspraak gedaan over haar tattoeages, waar ik stiekem best wel hard om moest lachen; ‘ Ik zal waarschijnlijk doorgaan tot ik uitgeput ben van het uitzoeken van coole plekken om de tattoeages daar te laten tattoeren. Haar nieuwste tattoo die zich op haar rechter sleutelbeen bevind, vind ik echt heel erg mooi. Deze heeft ze laten zetten na de breuk met Chris Brown ; ‘ Nooit een gebrek, Altijd een les’ . In het Engels (‘ Never a Failure, Always a Lesson’ ) staat het omgekeerd geschreven, met mooie letters die dunne lijnen hebben. Mooi en subtiel dus.

He He, dat was een lab van een tekst he meiden? Zoals je ziet houden onze celebs het vrij rustig,classy en subtiel. Dit vind ik dus wel mooie tattoeages. Het was een werk dit artikel maar zeker leuk om er zo wat meer over te weten te komen.
Bronnen: In Style, We Heart It.

Wat voor tattoeages vind jij mooi?

Lots of Love,

Stacey.Tags: ,

One Response to “Celebs en hun tattoo’ s.”

  1. depreciation schedule zegt:

    depreciation schedule

    Celebs en hun tattoo’ s

Laat een comment achter


zeven × = eenentwintig-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.