photo frame
photo frame

Catrice Papagena Blush Stick #C01 Bird Of Paradise.

Toen ik hoorde dat deze collectie van Catrice uit zou komen was ik direct enthousiast. Naar een aantal producten was ik erg benieuwd onder andere de blushstick. Toen ik hem dan ook in de winkels zag liggen wist ik het zeker, deze was van mij!


Zoals je ziet is de verpakking vrij simpel, het is een mat zwarte verpakking. Wat de blushstick er erg chique uit laat zien. Verder staat op de dop heel vaak in het lichtroze ( de kleur van de blush ) ‘Catrice’. Wauw de verpakking is pretty! Ook heb ik een nadeel gevonden aan de verpakking, aan de onderkant van de stick staat de naam en nog wat product informatie, helaas is dit bijna niet te lezen doordat het een donkerrode achtergrond is , erg jammer.

Aan een cream blush stick was ik al gewend, want ik heb er al een van Eyeko. Ik vind deze van Catrice fijn, de substantie is niet zo vochtig en vrij droog waardoor ik hem erg fijn in gebruik vindt. Je krijgt geen strepen maar een mooi gelijkmatig effect. Ik breng hem als eerst op 3 plaatsen op mijn wang als stippen aan, en vervolgens blend ik de kleur uit door middel van draaiende bewegingen te maken met mijn vingers.
De stick breng je door middel van een draaidop naar boven , dit gaat gelukkig erg soepel dus dat is fijn.

Qua product lijkt er niet veel in te zitten, maar dat ja bedrog. Deze blushstick bevat 8,5 gram product en dat is nog vrij veel. En doordat hij ook lekker zuinig is in gebruik is het natuurlijk helemaal geweldig!

En dan nu de swatches. Het pigment is niet geweldig, maar opzich vind ik het alsnog een mooie kleur. Een lief lichtroze kleur, met een lichte shimmer. Erg jammer dat het niet zo goed gepigmenteerd is want hij had nog mooier kunnen zijn. Opzich dus een leuk kleurtje maar toch vond ik hem een beetje tegenvallen.
Helaas geen full face foto, puur omdat de kleur op foto’s niet te zien is, zonde.

Verder ruikt de blush erg lekker,het is een zoete fruitige geur. Ook zeker een pluspunt dus.

Al met al een fijn product met een lekkere geur , prettig in gebruik een mooie verpakking. Ook de kleur vind ik mooi maar het pigment is niet super dus op dat gebied valt hij lichtelijk tegen. Hij kost €3,50 en is te koop bij het Kruidvat. Ik vind hem zijn €3,50 alsnog wel waard.

Heb jij een product uit de Papagena collectie? Zo ja, welke en wat vind je ervan?

Lots of Love,
Stacey

Tags: , , , ,

434 Responses to “Catrice Papagena Blush Stick #C01 Bird Of Paradise.”

  1. Sacha zegt:

    Ik heb helemaal niets van de collectie.

  2. Stacey zegt:

    Vond je er niets leuks tussen zitten? Vond de rest ook niet spetterend maar was naar deze erg benieuwd.

Laat een comment achter


acht − een =-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.