photo frame
photo frame

Just Some Beauty Tips.

Laatst zat ik mezelf te bedenken dat ik er best wel wat handige trucjes zijn op het gebied van beauty. Met deze tips kun je producten beter gebruiken of kan je geld besparen. Over dat laatste las ik laatst wat in het Etos boekje. Daarom vond ik het wel leuk om deze met jullie te delen. Al deze tips heb ik hieronder kort samen gevat.
 Tip 1. Een parelmoer kleurige of andere lichtkleurige oogschaduw kan  je prima als highlighter op je wangen gebruiken. Maar ook een mooie roze, bruine of andere kleur in die tint kan je prima als blush gebruiken. Zo bespaar je geld om die producten extra te kopen, en heb je eigenlijk een nieuw product er bij.

Tip 2. Kan jij ‘s ochtends niet kiezen welke kleur blush je moet gebruiken ? Knijp dan een keer ( niet te hard! ) in je wang en kijk wat voor kleur je wang krijgt, zo kan je kijken of jij een kleur blush hebt die daar op lijkt. Het is een hele handige manier, want niet elke keer komt er dezelfde kleur uit.

Tip 3. Altijd al een keer een cream blush willen gebruiken ? Of heb je even geen blush bij je, en sta je op het punt om even snel een blush te kopen? Niet doen! Pak de lipstick die je in je tas hebt zetten en breng deze aan. ( In het artikel van gister heb ik dit kort uitgelegt hoe ik dat doe ). Maar lipstick kan je ook prima gebruiken als oogschaduw, zo heb je een extra kleur en kan je dus meerdere looks creeëren.

Tip 4. Heb jij een oogpotlood die heel erg op de kleur van je wenkbrauwen lijkt? Pak deze en kleur hiermee je wenkbrauwen in. Zo bespaar je het geld wat je anders aan een wenkbrauwproduct zou besteden. Oogpotlood is ook prima te gebruiken als oogschaduw basis, smeer hem goed uit, dan is het niet te donker en perfect als basis.

Tip 5. Vaseline heeft denk ik elke beautyaddict wel. Hiermee kan je namelijk heel veel. Het is ideaal om als wenkbrauwgel te gebruiken, door de stevige substantie van het product is en de doorzichtige kleur werkt het prima.Zo kan je hiermee je wimpers steviger ,voller en langer maken. Doe elke nacht voordat je naar bed gaan op je (schoongemaakte!) wimpers een laagje vaseline.

Tip 6. Heeft je moeder veel producten in huis waarmee je lekker aan de slag kan? Doe een aantal producten bij elkaar ( kijk wel even op google voor een goed recept ) en je kan je eigen beautyproducten maken. Zo vind je veel recepten voor scrubs en maskertjes.

Tip 7. Ben jij ook jantje ongeduld tijdens het nagels lakken? Nou ik wel, als ik mn nagels heb gelakt kan het drogen voor mij niet snel genoeg gaan. Zo vergeet ook snel dat ik ze gelakt heb en zit de nagellak overal aan. Om ze ‘droog’ te krijgen kan je natuurlijk blazen of wapperen, maar het gene wat juist het belangrijkste is, is het uitharden van de nagellak. Als je nagellak een beetje droog is kan je een laagje water in de wasbak laten stromen en leg je handen er recht in voor zo’n 15 seconden en je nagellak hardt sneller uit. En wacht even met het water van je nagels afhalen anders krijg je alsnog strepen!

Tip 8. Heb je  een mascara die op is ? Maak hem goed schoon door middel van water en reiningsproducten. Daarna kan je het borsteltje nog hergebruiken. Je kunt het als kammetje voor je wimpers gebruiken zodat je ze mooi kan separeren. Maar ook als wenkbrauwborsteltje om je wenkbrauwen mooi in model te kammen.

Tip 9.  Breng bronzer aan in een ‘ drie vorm’ op beide kanten van je gezicht, dan begin je ter hoogte van je wenkbrauw. Hierdoor creeeer je schaduw in je gezicht en blijft het natuurlijk. Ook kan je lichtjes wat op je neus brug en op je voorhoofd aan brengen.

Tip 10.  Breng je lipstick met een kwastje aan. Hierdoor blijft je lipstick mooier en langer houdbaar doordat het minder in contact komt met bacteriën. Ook bespaar je hiermee product

Dit waren een aantal tips om geld te besparen en some others. Ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben en het een beetje leuk vonden.

Heb jij nog handige tips ?

Lots of Love,
Stacey

Tags: , ,

Laat een comment achter


+ twee = acht-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.