photo frame
photo frame

I have shopped again.

Ja, ik heb al weer geshopt! Aangezien ik in de vakantie toch niet van plan ben om iets te gaan kopen. De afgelopen en komende dagen is het nogal rustig op de site, omdat ik druk ben met het vooruit schrijven van artikelen en dat vind ik eigenlijk best erg. Om het jullie toch een beetje naar de zin te maken doordat het zo rustig is op de site heb ik een shoplog voor jullie opgenomen. Gister ben ik lekker de stad in geweest met een lieve vriendin, en vandaag ben ik met mijn Vader,Moeder en broertje naar Hoofddorp geweest , eigenlijk alleen naar de Primark, en heb daar (en gisteren) een aantal leuke dingetjes gekocht. Enjoy!


Ik hoop dat jullie het een leuk filmpje vonden en het mij niet teveel kwalijk nemen dat het zo rustig is. Af en toe komen er artikelen en binnenkort kunnen jullie van de beauty artikelen een review verwachten, en de kleding artikelen zien jullie vast nog wel een keer voorbij komen!

Lots of Love,

Stacey.

Wat zijn jou laatst geshopte artikelen?

7 Responses to “I have shopped again.”

 1. Claudia zegt:

  Leuke shoplog. En die tas is echt super leuk! :D

 2. Stacey zegt:

  Dank je wel! :)
  Met die tas ben ik ook echt heel erg blij, en er komt binnenkort een artikeltje over.

 3. mike zegt:

  Mooi filmpje! Die tas was idd echt cool.

 4. Stacey zegt:

  Dank je! :) Had ik toch weer gelijk hè! :P

 5. allisha zegt:

  steees

  I (L) that T-shirt !!

  en die tas is gewoon supeeerhipp

  xxx

 6. Stacey zegt:

  Dankje wel schat! Dat shirt ga ik dragen op vakantie, eigenlijk moet jij hem ook hebben, haha. <3

 7. Nanowrimo.org zegt:

  Nanowrimo.org

  I have shopped again. | Glossy Trends

Laat een comment achter


zes × drie =



-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.