photo frame
photo frame

My Holiday.

Lieve lezers,

Ik had jullie beloofd dat er artikelen zouden komen, en die komen er ook echt. Maar aangezien ik over een tijdje voor 3 weken naar Frankrijk ga, moet ik wel artikelen inplannen. En dat kost zo veel tijd, ik denk dat andere beauty bloggers onder ons dat wel kunnen begrijpen.  Als ik op vakantie ben gaan de artikelen dus gewoon door met één per dag, en als ik daar tijd heb om er nog één te schrijven komen er af en toe twee artikelen op een dag. Maar ik beloof niks.

Verder zal ik jullie even vertellen wat ik ga doen deze vakantie want misschien vinden jullie dat wel leuk om te weten.

Als aller eerst ga ik 3 weken naar Frankrijk lekker uitrusten, chillen en genieten met mijn ouders en daar zie ik ook mn allerbeste vriendin (neem even een kijkje op haar site!) zoals elk jaar. Dat is echt super gezellig, elkaar 2 weken lang zien (aangezien ik 1 week meer richting het Zuiden ga). Ik kijk er echt heel erg naar uit. Lekker shoppen , chillen en andere leuke dingen doen.  Dit betekend natuurlijk wel dat ik daar niet elke dag kan posten dus daarom ben ik daar nu al druk mee bezig en komen er nu dus wat minder blogposts. Op de camping waar ik mijn beste vriendin zie heb ik ook internet dus kan ik mijn filmpjes van Privé afhalen en ze op de site posten en af en toe een extra artikel schrijven.

Maar de andere weken ben ik lekker thuis om genoeg andere dingen te doen zoals een dagje shoppen (in Amsterdam?) met Nisrine. En verder nog heel veel andere leuke dingen met mijn vriendinnen.

En natuurlijk lekker aan de site werken, dat is ook echt heel ontspannend , het klinkt raar maar toch is het zo. Ik kan daar echt van genieten, bloggen , foto’s en videos maken en editen. I like!


Dit is wel weer een lang genoeg artikel ik zal proberen om morgen een artikel online te zetten. En ik hoop dat jullie het begrijpen dat er nu wat minder artikelen komen.

Lots of Love,

Stacey.

Wat ga jij doen in de vakantie?
Binnenkort een lijst  met (beauty) producten die handig zijn om mee te nemen op vakantie!

Bron foto´s: We Heart It.

890 Responses to “My Holiday.”

 1. mike zegt:

  Het is jammer dat je wat minder artikelen gaan schrijven in de vakantie =(. ik ben ook er benieuwd naar het dagje shoppen in Amsterdam. Verder is het een mooie site, ga zo door!

 2. allisha zegt:

  lieeeef de zomer vakantie word echt super met jou !!

  het is een hele leuke blog, ik snap niet dat sommige dit dom vinden !

  die mensen die het dom vinden zijn zelf dom !!!!!!!!!!!

  :)

  xxxx iloveuoooouxx

 3. Stacey zegt:

  Jaa het wordt echt superr!
  Hahaha dankjewel schat!
  xxxloveyooouu.

 4. sterre zegt:

  haaaaaii wat een leuke blogs maak jij zeg !

  je kan het echt goed !

  byeeee gr sterre.

 5. julia zegt:

  ik ben het kompleet met Sterre eens (ook al ken ik haar niet )

  iloveyoourblogggsss!!!!!!!! (L)

  xxxxjulliaaa

 6. maaike zegt:

  hoi ik ben maaike

  ik ben erg tevreden over je blogs, !

  ze zijn echt good geschreven

  good work !!

  ga zo door, !

  groetjes van Maaike

 7. claudia zegt:

  Veel plezier in Frankrijk <3

 8. Stacey zegt:

  Dank je Clau <3

Laat een comment achter


vijf × acht =-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.