photo frame
photo frame

Favoriete muziek op het moment.

Muziek, wie houdt er niet van? Nou ik kan je zeggen, ik ben een behoorlijke muziek verslaafde. Muziek draai ik op de gekste momenten, als ik onder douche sta met m’n boxen voluit, als ik net wakker ben gaat de muziek aan, en voor het naar bed gaan. Maar natuurlijk ook tijdens het bloggen is muziek onmisbaar, als ik onderweg ben of andere dingen binnen of buitenshuis. . Meestal luister ik muziek via mijn iPod die ik aansluit op de boxen ( of natuurlijk via oortjes) of via m’n laptop.  Dan zal je je nu waarschijnlijk wel afvragen welke muziek ik dan luister,  lees dan verder!  Oh en ik waarschuw je voor een behoorlijke lijst!

Mijn muzieksmaak ligt niet heel erg uit één, of ik zal het anders zeggen, het is vooral muziek uit de top 40 en die je op de radio hoort.Ik heb niet één specifieke artiest waar ik fan van ben,er zijn namelijk zoveel verschrikkelijk goede artiesten op deze multiculturele wereld.Ik kan onzettend mee zwijmelen tijdens een prachtige ballad maar ik kan ook helemaal los gaan op een lekker vrolijk liedje. Muziek waar je me absoluut niet naar zal horen luisteren is antiek klassieke muziek of verschikkelijke hardrock/hardcore. Maar ik ook de Afrikaanse ‘Bunga Bunga’ liedjes of andere buitenlandse muziek (behalve Engelstalige) sla ik liever over tijdens het shuffelen. Maar goed, ik heb al weer lang genoeg gepraat laten we eens kijken wat er zoal door mijn oortjes ,speakers en boxen gaat.


Moves like jagger- Maroon 5 Ft. Christina Aguilera.
Wat een geweldig vrolijk nummer is dit zeg! Om hier mee wakker te worden is echt geweldig, zo’ vrolijk nummer , ik kan er als ik in een gekke bui ben helemaal op los gaan. Het is goed geschreven, lekkere beat en een heerlijke tekst. Op het moment is dit denk ik het liedje dat ik het meest luister.


Mr. Saxobeat – Alexandra Stan.
Wat is Alexandra Stan eigenlijk een geweldige artiest, sinds Mr. Saxobeat luister ik haar muziek best vaak. want wat een geweldige stem! Dit nummer is ook lekker vrolijk , je krijgt er een behoorlijke energie boost van! Al met al een heerlijke zomer hit.


California King Bed-Rihanna.
Dit is weer een heel ander nummer dan de vorige  twee nummers, namelijk een lekkere ballad waar je lekker bij kan weg dromen. Het is een heel mooi nummer met een geweldige tekst. Ik zeg, een nummer waar je lekker emotioneel van wordt. Het hele album ‘ Loud’ vind ik trouwens geweldig, en die draai ik dan ook lekker grijs.


Firework,Grenade,Dynamite Mash-up -Sam Tsui. 
Wat een talent heeft die Sam Tsui zeg, en wat hij heeft hij hier een ongelooflijk mooie mash-up van gemaakt. De stukjes uit de liedjes die hij heeft gebruikt zijn echt goed uitgekozen, en hij heeft er een heel mooi geheel van gemaakt. Het is opzich best een liedje waar je emotioneel van kan worden, dit komt echt puur door de melodie, want de tekst is absoluut niet emotioneel. Een dikke aanrader dit.


Run the world (Girls) – Beyoncé.
Run the world is een heel energiek en krachtig nummer, die door één van mijn favoriete artiesten is gezongen. Het heeft een hele fijne beat met een tekst die voor ons meiden natuurlijk helemaal klopt ;) Ook de clip is echt heel gaaf, dus bekijk ook die zeker even.  (Ook van Beyonce is Best Thing I Never Had een prachtig nummer! )

Dit zijn toch wel de nummers die ik op het moment luister, er zijn er nog wel een paar maar van deze merk ik dat ik die toch het snelst opzet.

Wat is/zijn jou favoriete nummer (s) op het moment? Vaker doen dit ?

Lots of Love.

Stacey.

943 Responses to “Favoriete muziek op het moment.”

 1. Namsiuh zegt:

  Ik luister echt de hele dag al Stereo Hearts van Gym Class Heroes ft. Adam Levine (van Maroon 5).
  & verder; Cry just a little- bingo players, Danza Kaduro – Lucenzo ft. Big Ali (is wel spaans, maar moet je echt luisteren!) & Should have kissed you – Chris Brown.

  & Leuk artikel! Dus vaker doen!

 2. Stacey zegt:

  Oh ja Cry Just a Little, helemaal vergeten! Die andere liedjes zijn ook leuk, heb ze even opgezocht :)
  Dank je wel, moet alleen nog even nadenken hoe vaak ik het dan wel doen.
  Liefs Stacey.

 3. mike zegt:

  Hey stees leuke muziek smaak heb je, miss iets voor op de achtergrond bij je filmpjes ofzow. Verder ga zo door het is echt een mooie site.
  Alvast fijne vakantie gr.mike

 4. Stacey zegt:

  Thanks Mike!
  Jaa, dat is een goed idee, zal het proberen te regelen :P
  Spreek je vanavond nog wel!

Laat een comment achter


− twee = zeven-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.