photo frame
photo frame

Fancy Stopt.


Misschien zijn er een paar van jullie die het al via Twitter gehoord hadden, maar het is nu definitief bevestigt, de Fancy stopt. Jeetje, wat vind ik dat zonde! Het is toch wel echt een van mijn favoriete tijdschriften, en ik weet bijna zeker dat dit voor een groot gedeelte jullie ook geldt! Het was een blad wat een populair meiden blad was. Je vond er elke maand een overload aan Fashion, Beauty, Liefde, Jongens en andere meiden problemen. Het gene wat ik ook altijd erg leuk vond om te lezen waren de interviews en de rapportages. Ook de testjes die je er in vind zijn een echte verslaving.

Er zijn een aantal tijdschriften die ik graag lees, (Idee voor artikel?) waaronder dus de Fancy. Fancy presenteerde zichzelf  als een tijdschrift dat klein en compact is , wat lekker wegleest voor meiden tussen de 14 en 18 jaar is. Meiden bladen lees ik al sinds ik een jaar of 12 ben, ik kocht ze niet elke keer dat ze uitwaren maar soms heb je bij boekhandels oudere en goedkopere uitgaves. Ik heb best wel een aantal tijdschriften en ik vind het dan ook echt heel erg zonde dat de Fancy stopt.

Maar waarom stopt de Fancy precies, dat is precies het gene wat ik mezelf ook contstant af aan het vragen ben.  Genoeg verkopen doen ze wel, maar wat is het dan? Misschien is het zo dat ze meer uitgeven dan mogelijk? Bezuinigen? Ze hebben er geen zin meer in ? Ik heb geen idee. Zelf heb ik contact opgenomen met de Fancy met een aantal vragen, zodra ik hier antwoord op heb gekregen horen jullie het in een nieuw blogpost. Ook is het tot nu niet duidelijk wanneer de laatste uitgave in de winkels beland.

Als afsluiter heb ik voor jullie een kort vragenlijstje. :)
Wat vind jij er van dat de Fancy stopt? Las je het vaak? Wat vond je het leukst aan de Fancy en wat maakte het uniek dat jij bleef lezen?

Meer informatie zo snel mogelijk op de site in een nieuwe blogpost dus. 

Lots of Love,
Stacey.

Tags: , ,

1.010 Responses to “Fancy Stopt.”

 1. Priscilla zegt:

  Ik vond het zelf ook altijd een leuk blad, volgens mij was het het eerste echt mooie blad voor meiden van die leeftijd. Ik las het vroeger ook met heeel veel plezier.

 2. Stacey zegt:

  Ja klopt, het is ook een heel erg leuk blad en het is echt zonde dat ze er mee stoppen.
  Liefs Stacey

 3. Rani zegt:

  Ik vind het zooo jammer! Ik spaar Fancy al vanaf ik 11 was samen met mijn zus. Ik ga de laatste Fancy’s nu zeker kopen. Ik ben er een tijdje mee gestopt, en ik heb nu al spijt.

 4. xMylifestyle zegt:

  Nee dat kan je niet menen :( ik heb net een abonnement afgesloten. nu maar hopen dat ik nog wel waar voor me geld krijg.

 5. Kristel zegt:

  Hoi,
  Ik schrijf voor Trouw een artikel over Fancy, omdat het stopt. Daarvoor zoek ik lezers van het blad die ik wat vragen kan stellen. Bijv wat vind je leuk/niet leuk aan de Fancy. Wat zoek je in een blad?
  Wie wil meewerken?

 6. Stacey zegt:

  Hallo Kristel,
  Ik wil wel een aantal vragen beantwoorden, deze vragen kunt u mij toesturen via het contact formulier.
  Stacey

 7. monique zegt:

  ik vind het echt superjammer! ze zeggen dat ze stoppen omdat te weinig mensen het blad kopen, maar dat kan ik me eigenlijk niet voorstellen, hij is veel leuker dan andere tijdschriften!

 8. Stacey zegt:

  Klopt! Zonde dat zo’ n succesvol blad moet stoppen, ze kunnen beter kleinere bladen laten stoppen.

Laat een comment achter


× een = vier-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.