photo frame
photo frame

If you can dream, you can do it.


Dromen over van alles en nog wat kunnen we allemaal. Ik denk dat de meeste tiener meiden wel zo ‘n beetje van het zelfde dromen, niet waar ? Wat is er nou beter dan een rapport met alleen maar goede cijfers , een kast bomvol make up het ideale vriendje , een spaarrekening met 15 nullen of een succesvolle blog. Die dromen heb ik natuurlijk ook , maar er zijn wel meer dingen waar ik van droom.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, iedereen kan dromen. Zo moeilijk is dat niet. Right ? De meeste dromen kun je zelf bereiken door hard te werken. Het kost je dan misschien moeite inspanning en tijd, maar dan heb je ook wat. Dromen zijn mooie gebeurtenissen , en moet je voor lief nemen. Een droom heb je niet zomaar, je wilt het niet zonder reden doen / bereiken. Daarom alvast een tip before we start, vertrouw op je dromen, voer ze uit en geloof er in.

Zo kunnen we beginnen met het gebied school, allemaal dromen we er van dat we een Einstein brein hebben en iets maar één keer door hoeven te lezen. Waardoor je een fantastisch rapport hebt, met ontiegelijk goede cijfers. Als ik het zou kunnen zou mijn leven  er totaal anders aan toe gaan. Met die prachtige lijst kan je meerdere dromen waarmaken, een goede baan waar je veel make up van kunt kopen. Of die ene opleiding doen die je wilt. Yeah, it’s right , een geweldig brein hebben zou best wel eens handig kunnen zijn. Gelukkig is mijn brein redelijk slim en kan ik er heel wat mee bereiken , in ieder geval het gene wat ik er mee wil bereiken.

En hoe geweldig zou het zijn als je een kast hebt die bomvol zit met make up en manden die tot de nok gevuld zijn met de mooiste en duurste producten. Waar je als je in gaat met je hand , je het idee hebt dat het eindeloos is en je je hand er nooit meer in gaat. Dat zou ik ook wel heel graag willen , maar helaas heb ik het geld niet.  Ik droom er van om dat te hebben, hiervoor zal ik moeten werken , en dat heb ik er graag voor over.

Maar een succesvolle blog is iets waar ik ook over kan dromen, naar pers events, producten opgestuurd krijgen. En natuurlijk veel bezoekers met veel comments. Ik zou dat echt geweldig vinden, maar ja, daarvoor moet ik natuurlijk ook werken en er veel tijd en energie in steken. En ik vind dat helemaal geweldig om te doen!


Is dit niet de droom van elk meisje ? Een super lief vriendje die er altijd voor je is. En als het een hunk is, is het natuurlijk ook mooi meegenomen. Ook een vriendje kan iedereen ‘krijgen’ hiervoor moet je gewoon jezelf zijn , want dan ben je al leuk genoeg.

Wat ik met dit artikel bedoel te zeggen is dat als je een droom hebt, je hem uit moet voeren. Je best doen en er tijd, energie en liefde in steken. Dromen zijn er niet voor niets, en bedriegen je meestal niet ( De meest dromen zijn GEEN bedrog, want als ik wakker wordt naast jou dan droom ik nog, oh dit is niet helemaal de bedoeling!). Voer je dromen uit, want het geeft je een ongelooflijk goed gevoel als het je uit eindelijk gelukt is om je droom te bereiken.
* Vanaf vandaag heb ik vakantie en ga ik veel aan de site werken, ik zal dan ook  proberen elke dag twee keer te updaten.

Wat is jou grootste droom, hoe voer je die uit ?

Lots of Love,

Stacey.

Bron foto’s : www.weheartit.com

 

 

Tags: , , , ,

1.331 Responses to “If you can dream, you can do it.”

 1. Isabeau Leonie zegt:

  Lieve Stees,
  Wat schrijf je opeens wijs man!!
  Zo kende ik je nog niet!! Maar wat je schrijft is absoluut waar!!
  Naja kwam eigenlijk alleen zeggen: i love you!
  Xxxxxxx

Laat een comment achter


acht + acht =-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.