photo frame
photo frame

Celeb style #1: Audrina Patridge.


Vandaag heb ik voor jullie een Celeb Style, hier in laat ik jullie een outfit van een celeb zien en vertel ik wat ik van de outfit vind. Ook zal ik soort gelijke kledingstukken laten zien, waar je die kunt kopen en hoe duur het is. Alleen deze keer ben ik niet zo slim geweest, en heb ik niet opgeschreven waar het te koop is en hoe duur het ook al weer was. Daarom twijfelde ik of ik het wel online zou zetten. Na veel wikken en wegen is hij hier dan toch! Volgende keer beter.

Het gene wat ik wel weet is dat de top,de zonnebril, de tas , de ring en de schoenen te vinden zijn via Polyvore. Verder komen het armbandje,de broek en de blazer van de H&M. En zoals je wel kunt zien komt het nagelakje van Elf. De volgende keer zal ik het goed doen en zal de collage er ook mooier uit zien. Laten we gaan kijken! Audrina draagt een mooie donkere spijkerbroek, om precies te zijn een skinny. Hierop heeft ze een lichtblauwe wijdvallende top met een V-Hals,  die haar overigens prachtig staat. Over deze top heeft ze een zwart vest / zwarte  blazer. Maar ook qua accessoires maakt Audrina haar outfit helemaal af. Een prachtige camel kleurige tas, die een iets langer koord heeft, dit maakt de outfit net iets meer casual. Een mooie grote zwarte zonnebril op, een bruine ring om en een gouden armbandje. Kan prima toch? Qua schoenen heeft ze zwarte instappers aan, samen met de tas maakt dit de outfit lekker casual. Op beautygebied draagt ze een cranberry achtige kleur op haar nagels, nog een lekker kleur accent net als de top!

Ik vind het een erg leuke outfit, die ik zelf ook wel uitgezocht zou kunnen hebben. Door de blauwe top geeft ze haar outfit toch net wat meer kleur.  Zonder een kleurrijke top, was het een rustige outfit geweest met veel aardse tinten, ook niet verkeerd natuurlijk. Die aardse tinten gecombineerd met zwart zijn echt heel mooi vind ik. De broek die ze aan heeft, wat sluit die perfect aan, en wat een prachtige kleur. Van de tas ben ik ook een dikke fan, een lekker casual tas. Oh en die schoentjes, Oh so cute! En natuurlijk loopt ook Aubrina met een I-phone in haar handen. ;)

Nogmaals, Sorry dat ik de prijzen en waar het te koop is er niet bij heb gezet, maar dat was gewoon een domme fout van mezelf. Verder heeft Aubrina een hele leuke kledingstijl, en is voor veel meiden een stijlicoon denk ik, including me.

Wat vind jij van Audrina haar outfit?

Lots of Love,
Stacey.

Update: Op het moment ben ik nog steeds druk bezig met het vooruit schrijven van artikelen voor de site. Aangezien ik volgend weekend ( 06/08)  op vakantie ga. In de tussentijd is het dus erg rustig op de site en probeer ik om de dag een (kort) artikeltje up te loaden. Ik hoop dat jullie het begrijpen! Want ik doe mijn best. 

Tags: , , ,

Laat een comment achter


acht + twee =-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.