photo frame
photo frame

Old Time Movie:Wild Child

Een tijdje geleden heb ik voor de zoveelste keer Wild Child gekeken, en wat blijft dit een geweldige film. Elke keer moet ik weer lachen om de acties van Emma Roberts, oftewel Poppy in de film. In het begin begrijpt ze helemaal niets van hoe het er aan toegaat op de strenge Engelse Kostscholen, want dat is toch wel heel anders dan Malibu. Op de Engelse kostschool vind Poppy het maar niks, en omdat ze niet zomaar van de school afgehaald kan worden besluit ze om zich van school te laten sturen.


Poppy is een echte diva, die het allemaal nogal bond maakt, en wordt door haar vader naar de kostschool Abbey Mount gestuurd na een uit de hand gelopen feestje. Doordat ze op de kostschool beland leert Poppy eindelijk dat haar gedrag niet normaal is, en dat wordt haar goed duidelijk gemaakt door de meiden van Abbey Mount en de directrice Mrs. Kingsley. Als Poppy op een avond goed contact heeft met haar kamergenote, vertelt ze dat ze het niet naar haar zin heeft op Abbey Mount, en ze komen samen tot de conclusie dat Poppy iets moet doen waaardoor ze van school wordt gestuurd. Het begint met onbenullige plannen die steeds erger en erger worden. Terwijl ze allemaal plannen uitvoert samen met haar inmiddels vriendinnnen, komt ze erachter dat het eigenlijk best leuk is op Abbey Mount.


Natuurlijk gebeurt er veel meer in de film, vooral haar plannen zijn echt hilarisch of voordat het schoolfeest is, ze komen in het kleine dorpje vlakbij de school. En Poppy ging er vanuit dat ze in London uit zou komen en maakte hierover nogal een domme opmerking. Het moment dat ze met de zoon van Mrs. Kingsley gaat daten is ook echt een heel leuk moment om naar te kijken, die twee zijn zo ontzettend schattig samen, een heerlijk wegzwijmel momentje is dat. Ook deze film kent natuurlijk zijn spannende momenten, bijvoorbeeld het moment dat er brand uit breekt in Abbey Mount, op dat moment kroop ik echt in mijn deken want ik was zo bang dat Poppy alles had verpest.  Oh , nu heb ik toch weer wat meer over de film vertelt, maar goed dat maakt niet uit. Ik kan uren over deze film vertellen maar wat vind ik er nou precies van en wat voor film is het ?

Ik vind het een echte hilarische meiden film met natuurlijk een dosis romantiek aangezien Poppy natuurlijk er vandoor gaat met Mr. Kingsley. Emma Roberts , die de rol van Poppy speelt, heeft deze rol echt fantastisch gespeeld. De opmerkingen die ze maakt , hoe ze de egoistische kant speelt, helemaal goed.  Wat ik verder erg leuk vind aan de film dat er best veel muziek in zit, en ik als muziekaddict , vind dat natuurlijk helemaal niet zo erg. De nummers kan je vaak lekker meezingen (een tikkeltje vals misschien zelfs, haha) .

De film draait om vriendschap,die eigenlijk onstaat op een hele bijzondere manier, en wordt een speciale vriendschap met een super cheesy einde. En bij een meiden film hoort ook een bitchfight tussen Poppy en Harriet, a shot of romance , en natuurlijk een beetje spanning voor de liefhebbers.

Het is een film die echt geschikt is om samen met je vriendinnen tijdens een avondje bankhangen te bekijken , liters thee erbij, chocola en koekjes. Of natuurlijk cola en een flinke bak popcorn. Geweldig toch?

Wil je nog meer van de film zien, bekijk de de onderstaande trailer of ren zo snel als je kan naar de videotheek en bekijk deze fanastische meiden film.

Wat vind je van zo’n soort artikel ? Wat is jou favoriete meidenfilm?

Lots of Love,

Stacey.

1.125 Responses to “Old Time Movie:Wild Child”

 1. Mirre zegt:

  Ik ben ook gek op Wild Child. Ik hou van die film!

 2. Namsiuh zegt:

  Ik vind het echt een heel leuk artikel!
  Leuk geschreven!
  Door jou heb ik helemaal zin om de film te kijken!

 3. Stacey zegt:

  Ja die film is gewoon geweldig!

 4. Stacey zegt:

  Dank je wel, ik vond het heel lastig om dit ‘over te brengen’ aan jullie.
  Thanks, haha dan ga je hem kijken, lekker thee en koekjes er bij! Have fun! :)

Laat een comment achter


zes × = dertig-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.