photo frame
photo frame

Review: NYX Doll Eye Mascara

Al weer een tijdje terug kreeg ik de Nyx Doll Eye Mascara in DE03 Ultra Black (Waterproof) opgestuurd door de Webshop Pixie Perfect. De afgelopen tijd heb ik deze uitgetest, en gekeken of het wat voor mijn wimpers was, en natuurlijk of hij waterproof is. In het begin was ik niet helemaal tevreden maar nu kijk ik er toch wel anders tegen aan.

Het spijt me trouwens dat de foto zo langwerpig is geworden.  Zoals je op de foto kunt zien is het een zwarte verpakking met een witte opdruk. Hier staat gewoon de naam van de mascara en het merk. Wat ik wel jammer vind, is dat de witte tekst nu na 3 weken er al deels van af is gesleten, een min punt dus. De mascara ligt fijn in de hand doordat het handvat langwerpig en dun is.


Het borsteltje is aan de buitenkanten een tikkeltje bol, met langere haren en aan de binnenkant. Hierdoor separeert hij goed als je hem zigzaggend aan brengt. Hier mee moet je wel heel erg oppassen want op het moment dat je teveel lagen mascara aan brengt, gaan je wimpers erg klonteren , waardoor je dus spinnenpoten krijgt. Dit komt omdat de haartjes best wel ver uit elkaar staan. Dit kan juist heel mooi zijn na twee lichte laagjes maar zoals ook net ook al zei, met meerdere lagen moet je dus erg oppassen.

 

Op de foto hierboven heb ik aan de linker kant mijn oog zonder mascara gefotografeerd en aan de rechterkant met mascara, en aan beide kanten heb ik geen wimperkruller gebruikt.  Je ziet dat mijn wimpers van zichzelf niet zijn gekruld, helaas, maar wel redelijk lang. Mijn wimpers worden echt super gekruld, daardoor ben ik ook al snel om met een mascara. Op de foto hier boven heb ik expres een foto uitgekozen waarop er lichte spinnenpoten zijn ontstaan, als ik hier goed oplet valt dit wel reuze mee en zijn mijn wimpers vol met volume en prachtig gesepareerd. Op de rechts bovenste foto zijn er lichte spinnenpoten en op de onderste foto rechts zijn ze wel mooi gesepareerd.

Natuurlijk heb ik ook getest op deze mascara ook getest of hij ook echt waterproof is, en ik kan je zeggen, ja dat is hij zeker. Na het douchen zit de mascara er nog steeds goed op, hij loopt niet uit maar je wimpers gaan wel een beetje meer aan elkaar vast plakken. Dit is zo op te lossen door er een keer een wimperborsteltje door heen te halen en je wimpers zijn weer als daarvoor.

Al met al zou ik deze mascara zeker een keer zelf kopen, en dit zeg ik niet snel over een mascara. Op dit moment is dit echt  samen met de lashes to kill van Catrice mijn favoriete mascara. Mijn eindoordeel over deze mascara is dan ook een 8,7. Niet 100% geweldig en geen 10 maar wel dit verdiende cijfer.

Ben je door het lezen van dit artikel ook nieuwschierig geworden naar de mascara chaf hem dan zeker aan! De mascara is te koop op www.pixieperfect.nl . Een hele fijne en overzichtelijke webshop, met vele merken zoals NYX, Eyeko (hiervan heb ik ook een product opgestuurd gekregen , hierover verschijnt snel een review! ) Barry M. en een aantal (88) palettes.  Neem er zeker een keertje een kijkje, zelf ga ik er ook zeker zelf een keer een bestelling plaatsen.

Ga je deze mascara of iets anders bestellen bij Pixie Perfect? Wat is jou favoriete mascara ?

Lots of Loves,

Stacey.

827 Responses to “Review: NYX Doll Eye Mascara”

 1. Annelotte zegt:

  Ik wil al een tijdje wat bestellen bij Pixie Perfect, ik twijfel zeg maar al best wel lang. Na jouw review gelezen te hebben ga ik dat 100 % zeker doeen!

 2. Paula zegt:

  Goed artikel!
  Ik weet niet of ik wat ga aanschaffen bij Pixie Perfect, aangezien ik niet zo snel via internet bestel. Maar je weet maar nooit. :)

 3. Julia zegt:

  Wauw, wat handig zeg!
  Die mascara klinkt best wel goed.
  Mijn Favoriete is; Loreal mascara.

 4. Nisrine zegt:

  Ik heb geen favoriete mascara. Maar je review/artikel is super!
  Ga zo door lieverd!

 5. Stacey zegt:

  Thankyou :)

 6. Evelien zegt:

  Die lijkt me goed =D

 7. Stacey zegt:

  Ja dat is hij ook zeker!

Laat een comment achter


+ vijf = veertien-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.