photo frame
photo frame

Q: Hoe oud was je toen je met make up begon ?

Gister zat ik eens een aantal blogs door te kijken en kwam uit op Madam Lotte , een hele leuke beautyblog. Daar zag ik een ‘Beauty Question’ staan die ik wel erg leuk vond om ook met jullie te delen. Ik heb contact met Lotte op genomen en ik mocht de vraag gebruiken. Dus bij deze, hoe oud was je toen je met make up begon ?

Ik was een jaar of 11 toen ik voor mijn verjaardag / sinterklaas lipgloss en mascara vroeg. Lipgloss gebruikte ik op dat moment regelmatig, maar de mascara alleen op feestjes , verjaardagen of als ik op visite ging. Op het moment dat ik naar de eerste ging droeg ik al regelmatig mascara naar school, je kunt gerust zeggen bijna elke dag. Maar bij mascara en lipgloss bleef het dan ook. In mijn vrije tijd maakte ik mijn nichtje wel eens op met de oogschaduw die ik op dat moment had, en misschien één blush die in een palette zat. Niet alleen mijn nichtje maakte ik op, maar ook me zelf,  denk dan vooral aan één oogschaduw over het ooglid en that’s it.

Op het moment dat ik naar de tweede ging voegde ik ook een oogpotlood toe aan mijn dagelijkse make up. Met het dragen van echt ‘veel’make up kan ik pas zeggen dat dat is sinds zomer 2010. Dit klinkt echt raar maar daar voor durfde ik het niet op een één of andere manier. Vanaf dat moment keek ik regelmatig filmpjes op Youtube en volgde ik een aantal beautyblogs. Tot het moment dat ik dacht, hé maar make up staat iedereen als je het maar op de goede manier aan brengt. Ik besloot af en toe wat meer make up te kopen en het ook regelmatig te gebruiken. Ik maakte ooglooks en gebruikte blush en concealer. In Oktober 2010 was ik een beetje erg ‘addicted’ to beautyblogs en make up. En besloot dan ook mijn eigen blog te gaan beginnen.  Op dit moment ben ik echt verslaafd aan het lezen van blogs, het bloggen zelf en natuurlijk aan beauty! Zoals Lotte het noemt, een echte Beauty Addict.
Ik had zelf nooit gedacht dat ik nu hier zo bloggen op mijn plekje GlossyTrends.nl, en ik weet zeker dat er genoeg mensen zijn die dit nooit van mij hadden verwacht. Zolang ik het maar leuk vind en jullie natuurlijk ook.

Hoe oud was jij toen je met make up begon ?

Lots  of Love,

Stacey.

1.665 Responses to “Q: Hoe oud was je toen je met make up begon ?”

 1. Evelien zegt:

  Hmm ik weet nog goed dat ik in de 1e van de middelbare altijd zo’n superzure cherry lipgloss had.. daarmee begon het, denk ik. Verder zou ik eigenlijk niet weten wat ik daarna kocht.. ik denk een mascara! En toen foundation waarschijnlijk :P

 2. Stacey zegt:

  Oh die lipgloss met een smaakje, haha! Bij mij ging het ook zo ongeveer want foundation draag ik niet, vind het zonde van mn huid ;)

 3. Namsiuh zegt:

  Hoezo is foundation zonde van je huid?!
  Het is niet slecht voor je huid en als je het
  goed aanbrengd is het alleen maar mooier!

 4. Stacey zegt:

  Als je van je zelf een mooie huid hebt is het zonde vind ik. Misschien binnenkort de kruidvat binnenlopen na m’n no buy month

Laat een comment achter


− drie = vier-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.