photo frame
photo frame

GlossyTrends.nl


Yes! GlossyTrends.nl is online gegaan!

Ik ben zo super blij! Er zal veel gaan veranderen in vergelijking met mijn vorige blog.
Hier schreef ik namelijk heel erg onregelmatig, en ik weet dat het echt heel erg vervelend is om telkens op een site te komen waar al minstens een week niets gepost is. Dit is puur omdat het zo druk was op school, en nu ik weer meer tijd heb, en naar de vierde ga, waar ik de vakken heb die bij mij passen, kan ik dus veel meer tijd besteden aan mijn blog.


Wat voor artikelen kunnen we verwachten?

Net zoals op mijn oude blog, Beauty Fashion & Lifestyle. Met de nadruk op Beauty, omdat dit mijn grote passie en liefde is, (oh wat klinkt dit cheesy zeg!)  Op het gebied van beauty zullen het Reviews , Looks , Favorieten, Aanraders, Afraders en dergelijke zijn. Ook zal ik tips geven op het gebied van beauty.
Met Fashion bedoel ik OOTD’s en dingen daaromheen. Zoals nieuw gekochte kleding, de trends op het gebied van mode, celebs en mode en natuurlijk de Dont’s van Fashion!
En alle overige dingen, vallen onder lifestyle.

Hoe vaak kunnen we artikelen verwachten?
Hier heb ik heel lang over nagedacht, want het allerliefste wil ik 2 keer per dag uploaden, maar ik ben bang dat , dat niet helemaal haalbaar gaat zijn voor mijn site. Ik ben ook maar iemand van 15 die elke dag naar school moet. De komende tijd zal het daarom dus 1 à 2 keer per dag zijn. Het artikel zal om 12.00 uur online komen, omdat dat midden op de dag is, en dat dus vooral praktisch is voorlopig. Want als ik het ‘s ochtends post dan is het ‘s ochtends lezen en daarna de hele dag niets meer, en ik merk dat ik dat persoonlijk altijd heel erg vervelend vind. En als ik het ‘s avonds zal doen, heb je de hele dag niets op de site, wat natuurlijk ook vervelend is.

Daarom in het midden van de dag verschijnt er een artikel op GlossyTrends. Over een tijdje wil ik dit nog aanpassen dat het veranderd wordt naar 2 keer per dag, mocht dit gebeuren, dan zijn jullie de eerste die het weten!

Zoals jullie misschien al wisten maak ik ook Youtube Filmpjes, en ook hier ga ik mee door, maar dan ook via een andere naam, alleen moet ik dit nog even veranderen, en ook dit zullen jullie snel van mij horen.

Lieve meiden,

Ik ben super blij met Glossy Trends.nl en wil jullie bij deze bedanken voor het bekijken van mijn blog!
Er zal snel weer een nieuw artikel online komen, wat wel over Beauty gaat, + een artikel over hoe Glossy Trends ontstaan is , en een artikel wat nog specifieker in gaat op wat er komen gaat!

Lots of love,

Stacey.

Tags: ,

739 Responses to “GlossyTrends.nl”

 1. Nisrine & Noumidia zegt:

  Heei,
  Wij wensen je veel plezier & succes met je site!

  Liefs,
  Nisrine & Noumidia.

 2. Stacey zegt:

  Super erg bedankt!
  Liefs,
  Stacey

 3. Stacey zegt:

  Hi, I don’t really know what you mean, can you explain me ?

 4. Evelien zegt:

  Dat is een spammer hierboven.. geen echt persoon dus :P

 5. Stacey zegt:

  Ja dat denk ik ook ;P

 6. Vitamine B zegt:

  Heel indrukwekkend! Alweer wat opgestoken. Ben je van plan hier nog meer over plaatsen? Ik ben erg onder de indruk in ieder geval.

Laat een comment achter


+ zeven = veertien-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.