photo frame
photo frame

Essence Trend Edition ’50 Girls Reloaded’.


Ook Essence komt binnenkort weer met een nieuwe Trend Edition, namelijk ’50 Girls Reloaded’.Deze zal in Juli 2011 exclusief in de schappen van de Kruidvat te vinden zijn.  De vorige Trend Edition (@Holographics. com)  was niet echt een heel groot succes, daarom hoop ik dat deze collectie wat meer succes heeft. Elke keer als Essence een nieuwe ‘TE’ of collectie uitbrengt krijg ik hiervan een persbericht . Zo ook van deze collectie, die terug gaat naar de jaren 50. 

Het is een collectie in de jaren 50 met een retro tintje , zoals Essence het beschrijft in het persbericht. De kleuren die gebruikt zijn, zijn vooral Blauw, Rood en Goudbruin, wat een maritieme tint heeft.  Producten in de collectie  zijn erg verschillend, zo zitten er drie kleuren oogschaduw duo’s en een kwast , twee lipsticks, vijf nagellakjes, een gezichtspoeder, en drie oogpotloden in.

De oogschaduws zijn ,zoals je kunt zien, mooie blauwe tinten. Gecombineerd met mooie nude kleuren. Persoonlijk ben ik erg benieuwd naar het duo links onder.  De blauwe kleuren variëren van licht blauw tot donkerblauw. Zoals ik op de foto’s kan zien zit er in alle kleuren een lichte shimmer, maar of ik gelijk heb zullen we zien als de collectie in de winkel ligt.  De oogschaduws hebben een crème textuur, meestal zijn die oogschaduws goed gepigmenteerd en handig in gebruik, dus ik ben benieuwd. De verpakking ziet er mooi en stevig uit, mooi in de kleuren zoals Essence zegt, echt een marine stijl. De oogschaduws zijn dus verkrijgbaar in drie kleuren; 01 I am a marine girl , 02 You’re a heartbreaker en 03 Come on board captain. Met als prijs €2,49-’

Een nieuwe oogschaduw kwast kan natuurlijk niet ontbreken in deze collectie. De kwast heeft twee kanten, met dezelfde kwasten. Op zich is dat best wel handig, als de één kapot is bijvoorbeeld. De kwasten lijken op de foto van haren gemaakt te zijn. Het is een platte kwast, waar je wel mee moet kunnen blenden, en natuurlijk oogschaduw. De kwast ziet er mooi uit, wit tussen stuk met blauwe uiteinden. Verder komt het in een plastic hoesje, goede zet van Essence vind ik dat, het is handig en hygiënisch. Ben erg benieuwd naar deze kwast. Hij zal €1,59-’ gaan kosten.


De oogpotloden zijn er net zoals de oogschaduws in drie verschillendek leuren, die ook wel wat weg hebben van de oogschaduws trouwens. Doordat het blauw e en een  goude kleur (en) zijn, zijn het kleuren die bij veel ogen mooi zullen staan. Helaas zit er geen kleur voor mij bij, dus dit product zal ik zelf over slaan. De verpakking is simpel, je kan goed de kleur zien, en de naam staat er duidelijk op. Ze zullen er zijn in de kleuren 01 You’re a heartbreaker, 02 I’m a marine girl en 03 Love me tender. De prijs zal €1,99-’ zijn.

Deze lipsticks zien er echt heel erg mooi uit. De kleuren zijn echt heel erg verschillend , de ene is heel licht kleurig en de ander lijkt juist fel rood. Essence beloofd dat ze goed dekken, ik hoop dat ze deze belofte waarmaken, en dat hij ook goed blijft zitten. De rode kleur ziet er echt heel gaaf uit, ik wil al een tijdje een rode lipstick dus misschien deze aanschaffen. De verpakking doet me erg denken aan die van de Mac Surfer Babe collectie, maar dan in een andere kleur. Ik heb gehoord dat die erg stevig is, hopen dat die van Essence net zo is dan maar. De lipsticks zijn verkrijgbaar in de kleuren 01 Back to the 50′s  en 02 I’m sailing, en gaan €1,99-’ kosten.


Wat een geweldig product hebben ze in deze collectie gedaan. Dit is een translucent loose powder, dat is een poeder die voor elk huidtype en elke huidskleur geschikt is. Deze poeder kan je onder je makeup aan brengen, zodat het de perfecte kleur primer is. Essence belooft dat het een poeder is die een stralende en matte gloed over je gezicht aan brengt, dit komt doordat ‘de make up versmelt met je huid en daardoor voor iedereen de perfecte huidskleur is’. Na de uitleg over de poeder werd ik meteen enthousiast en ik wil dit product dan ook direct kopen als het in de winkels ligt. De verpakking lijkt van glas met een mooie witte dop met de naam er duidelijk op. De poeder heeft de naam 01 Ahoy gekregen en als prijs €2,99-’. Dit is echt een koopje als het zo geweldig is als het lijkt.

Als laatse product natuurlijk een aantal nagellakjes, dit kan niet ontbreken in een TE, en al helemaal niet van Essence. De kleuren lijken dezelfde kleuren te hebben als de andere tinten in de collectie  en dan vooral de oogproducten. Ik vind de keuren en er niet heel bijzonder uit zien, het zijn een beetje standaard vind ik. Hier zal ik dus niet zo snel wat van kopen. Alhoewel ik het flesje juist wel heel erg leuk vind, vooral het glazen gedeelte vind ik erg grappig gedaan. Zoals je ziet zijn ze verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, 01 Ahoy, 02 Back to the 50′s , 03 I’m a marine girl, 04 Love me tender en 05 You’re a heartbreaker.

Al met al ziet de collectie er goed uit, en zijn er ook zeker een aantal producten die ik aan wel gaan schaffen. Wat mij opviel was dat de namen overal het zelfde zijn, dit vind ik best jammer, terwijl het aan de ene kant wel slim is als de kleuren die op elkaar lijken de zelfde naam hebben. De kleuren zien er erg gaaf uit en ook de verpakkingen vind ik best oké. I am in with this TE.

En als laatste wil ik afsluiten met hoe Essence de collectie beschreven heeft, misschien juist leuk om achteraf te lezen omdat ik het denk ik wel iets ander vertelt heb.

‘Welkom aan boord! essence neemt  je deze zomer mee terug in de tijd, naar de jaren 50! Met de nieuwe trend editie “50’s girls reloaded” nodigt essence je in de maand juli 2011 uit op een retro-reis. Intens blauw en helder rood, gecombineerd met zachte goudtinten verzekeren je deze zomer van een flinke dosis maritieme flair. De schitterende retro-verpakkingen en het 50’s design doen denken aan de tijden van de petticoat, rock ‘n roll en stoere kerels met vetkuiven. Een ding is zeker: of nu je gaat varen of kiest voor een bezoekje aan de haven, met deze trendy collectie kom je in een opperbeste en stijlvolle zomerstemming!’

Wat ga jij aanschaffen van deze collectie ? En wat laat je absoluut liggen ?

Liefs,

Stacey.

Ps, sorry voor de upload, morgen zal hij ook wat later zijn vanwege school. Vanaf donderdag weer gewoon de normale tijd!

Tags: , ,

920 Responses to “Essence Trend Edition ’50 Girls Reloaded’.”

 1. Evelien zegt:

  Wat zien de nagellak flesjes er leuk uit!!

 2. Stacey zegt:

  Dat vind ik ook inderdaad. (: Ik denk dat ik misschien toch de lichtblauwe kleur aan ga schaffen.

 3. Evelien zegt:

  Jaa hele leuke collectie.. ik ga d’r zeker voor kijken!!

 4. Lotte zegt:

  Heee!

  Echt heel leuk. Ik vind de poeder echt amazing! (:

  Xx

 5. Delly zegt:

  Great common sense here. Wish I’d thohugt of that.

Laat een comment achter


zeven + vier =-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.