photo frame
photo frame

Catrice Ultimate Shine Lipstick

Lipsticks vind ik sinds een tijdje helemaal geweldig. De afgelopen tijd heb ik hier dan ook best een aantal van gekocht, en zijn er een paar onderweg , Come to me my baby’s. Waaronder deze super mooie zomerse knal kleur van Catrice.  Ik heb hem met het mooie weer dat we gehad hebben ( en nu in geen velden of wegen te bekennen is ) vaak gedragen.

Toen ik deze lipsticks in het schap zag liggen dacht ik even dat ik voor het verkeerde schap was. En toen ik goed keek dacht, ik dit is toch wel echt Catrice. Het is zo’n mooie verpakking dit, een zilver strakke verpakking. Toen ik hem in mijn handen had voelde ik mezelf echt rijk. Hij is ook heel stevig als je hem laat vallen zal de lipstick niet snel breken.

 

 

Op de swatch is te zien dat het een lekker felle glimmende kleur is, echt barbieroze. Het is een goed gepigmenteerde lipstick met echt hele mooie glitters. Altijd als ik naar buiten ga draag ik dit kleurtje want in de zon val ik dan lekker op met mijn knalroze glimmende lipjes.

 

Op de linker foto heb ik niks op mijn lippen en rechts draag ik de lipstick. Helaas komt de felroze kleur op de camera niet zo goed over. Gelukkig zijn de mooie glitters en de roze kleur wel redelijkgoed te zien op deze foto. Ik sluit me dan ook helemaal bij de naam Ultimate Shine aan, want shinen doet hij, en hoe. Ik heb hem vooral gecombineerd met een nude oogschaduw look aangezien de kleur nogal ‘Bam in your face’ is. De liptstick is lekker romig en brengt dan ook erg fijn aan.

Met de lipstick ben ik heel erg blij. Van de kleur tot de glitters tot aan de textuur tot aan de verpakking. Wauw. Wil je ook graag een lekkere ‘shiny’ lipstick , dan raad ik de catrice ultimate shine lipsticks sterk aan. Ik hoop in de toekomst meer van deze prachtige lipsticks aan mij collectie toe mogen voegen. Want ik ben bang dat ik een aardige lipstick addict wordt.

Wat is jou favoriete lipstick van Catrice ?

Lots of Love,

Stacey.


631 Responses to “Catrice Ultimate Shine Lipstick”

 1. Namsiuh zegt:

  Ik vind het niet zo’n mooie kleur!
  Maar dat is natuurlijk persoonlijk.

 2. Stacey zegt:

  Dat kan, dat is inderdaad persoonlijk! You’re right girl.

 3. Eljah zegt:

  Ahw supermooi!
  Ik heb maar één catrice lipstick en dat is een beetje een té bruine. Dus die vind ik niet zo heel mooi. Maar ze zijn wel fijn!
  xxx

 4. Evelien zegt:

  Wauw mooi kleurtje heb je!

 5. Stacey zegt:

  Vind ik ook! Ben er heel blij mee :)

 6. Stacey zegt:

  Jaa inderdaad . Je moet maar net de goede kleur vinden :)

Laat een comment achter


+ drie = acht-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.