photo frame
photo frame

Wees eens eerlijk #1

Hoevaak kijken we niet op beautyblogs? Nou ik zit gemiddeld toch wel gauw een uur of één á twee op beautyblogs te kijken. Allemaal vinden we de artikelen die ze schrijven geweldig, de één wat beter dan de ander, maar we blijven trouwe lezeressen. Maar toch is er één ding wat ons niet zo’n echte trouwe lezeres maakt..

Ja meiden ik heb het over reacties bij onze beautybloggers. Het zijn stuk voor stuk geweldige meiden met een passie die wij allemaal delen, namelijk beauty. Die ontzettend goede artikelen schrijven maar toch doen we het allemaal niet, reageren. En ik geef toe, ook ik lees regelmatig schaamteloos artikelen, zonder een reactie achter te laten. Maar achteraf denk ik dan, waarom doen we dat nou eigenlijk niet? Ik zelf vind het ook geweldig leuk om die ene reactie per maand te lezen.

Dus meiden, een nieuw voornemen voor mij, meer reageren bij mijn mede bloggers! Want echt waar, als blogger heb je ongelooflijk veel aan de feedback en complimenten die jullie geven. Ik zeg niet dat het altijd positieve reacties moeten zijn, maar het geeft ons het idee dat we schrijven doen met een doel. Namelijk jullie amuseren en onze creativiteit uiten. En wat is het dan fijn om gewaardeerd te worden of feedback te krijgen waardoor we toch dat kleine beetje extra uit ons zelf kunnen halen!

Q: Reageer jij vaak op artikelen? Waarom wel of waarom niet ?
Wat vond je van de eerste wees eens eerlijk? Vaker doen of niet?


Liefs,
Stacey

Psst, vanmiddag wel gewoon een beauty gerelateerd artikel!


Tags:

1.277 Responses to “Wees eens eerlijk #1”

  1. . zegt:

    Ik probeer de laatste tijd zo veel mogelijk te reageren, maar ik heb er ook niet altijd tijd voor. Bovendien werken sommige sites ook niet optimaal waardoor je niet altijd even makkelijk reactie's achter kan laten.. Leuk stukje btw!

  2. xMylifestyle zegt:

    Ik laat als ik blogs lees soms een reactie achter meestal ligt het eraan welke mogelijkheden er worden gegeven want soms moet je speciale accounts hebben ofzo om een reactie achter te laten.. :)

Laat een comment achter


+ zeven = veertien-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.