photo frame
photo frame

My Favorites; Sieraden

Vandaag ga ik aan jullie mijn favoriete Sieraden laten zien. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben ga ik niet voor veel en of opvallende sieraden. Maar juist voor simpel. Sorry dat een aantal foto’s een andere achtergrond hebben, dit was omdat ik ze later pas terug gevonden had.
Laten we snel gaan kijken wat mijn favorieten zijn.

Om te beginnen mijn kettingen:
Op het gebied van kettingen zijn er eigenlijk maar twee die ik echt geregeld draag. Puur omdat ik me bij deze prettig voel en ze niet te veel poespas vind hebben.

Dit is een zilveren  ketting met een spiegeltje er in, ik vind het een erg leuke ketting, omdat hij simpel is maar toch leuk om de aandacht op te vestigen.Op de achterkant en op het ‘handvat’ ook, zit een leuk bloemenprintje. Ik vind dit persoonlijk een heel leuk detail. Waar ik me zelf ook al een aantal keer op heb betrapt is dat ik even snel in het spiegeltje gekeken heb om mijn oogmakeup te checken.  Het is dus eigenlijk een multifunctioneel accessoire. Al met al een leuke standaard ketting die je bijna overal kan combineren.
Ik heb deze ketting voor 7 euro gekocht bij de Claire’s.
Deze ketting heeft een witte draad, met hieraan een aantal hangers, zoals een hartje, een bloemtje, een muntje, en een aantal zilveren ‘sliertjes’. Het is een simpele ketting die ik vooral draag bij shirts met een wat fellere of donkerdere  kleur, want als je hem met een lichte kleur combineert de ketting een beetje wegvalt en het dus amper is te zien dat je de ketting om hebt, en dat zou zonde zijn bij deze schattige ketting, toch?
Sorry, ik weet niet waar deze ketting te koop is want het was een cadeau!
En dan nu de armbanden, ook dit zijn vooral rustige armbanden, die je veel kunt combineren, tuurlijk draag ik ook andere armbanden als ik een andere outfit aan heb, maar dit zijn toch wel mijn favorieten.

Ten eerst, wil ik jullie zeggen, sorry voor de slechte kwaliteit van de foto, op mijn camera zag de foto er stukken beter uit, want anders had ik hem natuurlijk opnieuw gemaakt.
Maar goed, let’s go, deze set van twee armbanden bestond eerst uit drie armbanden, maar de derde is van mijn arm af gestolen tijdens het uitgaan, ik weet het het klinkt heel erg dom, maar ik voelde een arm langs mn armbanden gaan, en hij was weg. Maar ik wijk alweer af.
De armbanden zijn allebei roze zoals je kunt zien, degene met de parels is licht roze en de andere wat feller roze. Ik vind ze erg schattig, en draag ze dan ook regelmatig, net zoals de andere accessoires. De armbanden zijn erg simpel maar toch heel erg leuk te combineren!

 

Ook dit zijn heel erg simpele armbanden, wit / parelmoer kleurige parels. Het zijn vier heel erg simpele armbandjes, die je echt overal mee kunt combineren, je kan ze natuurlijk ook apart of op een andere manier dragen, met andere armbanden bijvoorbeeld. Over de armanden valt verder eigenlijk niet zo veel over te vertellen.
De armandjes heb ik zelf gemaakt met behulp van kralen uit de hobbywinkel. Dus als je het zelf wilt maken, is het enige wat je nodig hebt, elastiek en aantal soorten kralen. Goedkoop, en een leuke bezigheid.

Dan alweer het laatste onderdeel, mijn ringen. Sinds een tijdje ben ik helemaal into ringen, en draag er dan ook vaak één. Laten we snel kijken naar mijn favoriete ringen!

We beginnen maar meteen met mijn nieuwste aanwinst, waar ik ontzettend blij mee ben. Toen ik hem zag liggen moest ik hem hebben, zo een schattige ring, en een ring met een bloem zocht ik al heel lang. En toen ik de prijs zag, was ik al helemaal verkocht.
Het is een wit , grijs achtige bloem, met een roze kern. Doordat bijna de hele bloem wit grijs is, kan je hem veel combineren. Ideaal, aangezien ik er apentrots op ben. Aan de linkerkant van de ring, (ligt eraan hoe je hem bekijkt) zit nog een groen bloemblaadje, erg leuk detail vind ik. Dit is sinds een week verreweg mijn favoriete ring, en jullie zullen hem dan ook vaak voorbij zien komen.
De ring kostte drie euro, en is te koop bij de Etos.
Dit is een grote ring met een grote zwarte steen, hij is erg simpel en heb deze ook vaak om. Deze is wel iets lastiger te combineren omdat ik zwart al snel te donker vind worden bij een outfit. Maar dat is mijn mening. Het is af en toe wel onhandig dat hij zo groot is, vooral op shcool heb ik daar last van, maar goed, wie mooi wilt zijn moet er wat voor over hebben. Al met al, een leuke simpele ring, die je lastig kan combineren.
Omgerekend heb ik 1 euro voor betaald voor deze ring bij de H&M, er zaten er namelijk drie in de set.
Nou meiden, dit was een behoorlijke lap tekst, dit waren mijn favoriete sieraden, die jullie vaak terug gaan zien in outfits.Het klopt dat er geen oorbellen bij zitten, want die draag ik eigenlijk nooit, heel af en toe een simpel knopje, maar zelfs dit vergeet ik regelmatig. Ik moet daar echt iets aan gaan doen hoor, want het maakt alles toch altijd wel een beetje af.  Ik hoop dat jullie het leuk vonden, en tot snel!
Liefs,
Stacey.
Q: Wat zijn jouw favoriete sieraden?
EDIT: Dit artikel is toegevoegd aan alle categoriën, om dit terug te draaien lukt mij helaas niet!


Tags: , ,

1.252 Responses to “My Favorites; Sieraden”

 1. Noumidia zegt:

  Heey,
  ik ben het zusje van nisrine
  'k heb trouwens ook 4 blogs ;)
  xx- Noumidia
  P.S. mijn favoriete sieraad is een ring ;)

 2. Glossy Trends » Blog Archive » OOTD; A Sunny Schoolday. zegt:

  [...] effen witte top. Verder heb ik er een vrij simpele zilveren ketting bij, die je ook al kon zin in dit artikel kon [...]

Laat een comment achter


drie + acht =-Wees aardig in je comment (Geen grof taalgebruik of gemene comments)
-Spammen wordt niet gewardeerd en ook meteen verwijderd (Je site naam in de comment zetten, of reclame maken voor je site)
-Laat vooral een comment achter, graag zelfs en eventueel met kritiek, maar heb respect en vertel waarom je dit vind)
-Denk na voordat je een comment achterlaat.